Димо от „София ден и нощ“ – кой стои зад образа на чаровния красавец? (Любопитни факти)

Димо от „София ден и нощ“ заслужено се нареди сред красавците в сериала.

Advertisement:
Advertisement:

Докато някои въздишат по Марио, Митко, Коко и Асен, други зрители нямат търпение да зърнат сините очи на Димо от „София ден и нощ“. Чаровникът, които трябваше да сбъдне най-съкровената мечта на Софи да бъде майка, но се издъни жестоко, определено може да сбъдне и много романтични блянове на фенките на сериала. Красив, атлетичен, внимателен, но и по мъжки недосетлив, персонажът му бе с центъра на действието, но сякаш отива към своя край.

Но кой стои зад образа на Димо от „София ден и нощ“. Неговото име е Стефан Добрев и е избрал актьорството за свой път в живота. На 25 години е и скоро ще завърши театрален колеж, но вече има опит в сферата зад гърба си. Участвал е с малки роли в редица холивудски продукции, снимани у нас, както и в родните сериали „Под прикритие“ и „Столичани в повече“. Роден е в Сливен и е завършил и Мениджмънт на туризма. Има една голяма прилика с персонажа си в риалити сериала – луд е по татуировките.

Но, за разлика от Димо от „София ден и нощ“, Стефан не ги прави, а се доверява в ръцете на професионалисти, които изрисуват важни за него символи по тялото му. Татуира си инициалите на първата си любов и се е зарекъл да не ги заличава, въпреки че отдавна са разделени. Голямата му страст в рисунките обаче са вълците. Има две такива татуировки и планира трета. Също така два пъти си е рисувал орли.

Advertisement:
Advertisement:

Само да не си помислите, че е от онези нацепени батки, които се шарят само защото е модерно. Нищо подобно! Стефан обмисля всяка следваща татуировка с месеци, а понякога години. Визуализира си я и влага личен смисъл в нея, защото знае, че е до живот. А той обича да бъде верен на себе си. Това доказва и визуалната трансформация, което е претърпял през последните години, пише dnes.bg.

Красавецът сам се похвали наскоро какъв напредък е постигнал по пътя към перфектното тяло. От известно време е запален по различни режими на хранене, адски е стриктен, доста е навътре в материята и не пропуска и ден, в който да не отиде във фитнеса. Без оправдания и все напред към желания резултат, който видимо е на лице.

Димо от "София ден и нощ" е мъжкар с добро сърце

Както персонажа в сериала, така и Стефан, не са от онези груби мъже, които си мислят, че всички жени са в краката им, защото изглеждат добре, а те могат да се държат с тях както си пожелаят. Не, той е внимателен, сдържан, с премерени думи и действия, както и дълбок поглед, който те кара да забравиш всичко друго. Димо от „София ден и нощ“ вярва в истинската любов и мечтае за брак и много деца. Е, как да не се влюбиш!

dimo2

dimo1

dimo3

dimo4

dimo5

dimo6

dimo7

Източник: kliuki.ws

Advertisement: