ПУТИН ХВЪРЛИ ЯДРЕНАТА БОМБА: Разкри истината за кралица Елизабет! ТЯ НЕ Е ЧОВЕК!

ПУТИН ХВЪРЛИ ЯДРЕНАТА БОМБА: Разкри истината за кралица Елизабет! ТЯ НЕ Е ЧОВЕК!

Това е наистина потресаващо! BRADVA.BG първа разкрива смразяваща кръвта информация, която изтече директно от върхушката на Кремъл.

Владимир Путин лично е разкрил пред своите най-близки съветници истината за кралица Елизабет 2.

Всичко започва през 2014, когато Путин и кралица Елизабет 2 се срещат на церемонията за отбелязването годишнината от инвазията в Нормандия.

Още тогава пресата отбеляза, че срещата между двамата е изключително странна.

Обикновено увереният и доминиращ Путин изглеждаше силно притеснен. Това, което скандализира всички, е че руският лидер отказа да помогне на Елизабет, когато тя се качва по стълбите по време на официалния прием. Буквално го е страх да се приближи до нея!

За всичко това обаче си има обяснение.

Ето какво е разказал Владимир Путин пред своите приближени часове след срещата с  Кралица Елизабет, предава beforeitsnews:

„Как ще я докосна, та тя не е човек! Видях очите й, те променяха формата си. Когато си отваряше устата ясно се виждаше, как зъбите и се променят за секунда и стават остри като бръснач. Кожата й беше намазана с грим, но не беше човешка – цветът й беше бледо сивкав – болнав! Самото и присъствие ме караше да се чувствам изключително некомфортно!“, разказал Путин пред големците на Кремъл.

Истинската същност на Елизабет прозира през грима!

След това руското правителство е предприело мащабно и изключително секретно разследване. Путин бил убеден, че Елизабет не е човешки биологичен вид, и бил готов да го докаже. Разследването вече в към края си, и има непотвърдена информация, за същността на Уиндзорите.

Според информацията, до която са се добрали руските служби, Елизабет е върховната жрица на древен рептилски клан – същества, които управляват планетата от зората на цивилизацията. Според откъсаната информация, която е изтекла, кралицата е ключова фигура във вековния план на рептилите за нашия свят, а той протича в момента. Те са източника на всички войни и цялото зло, което залива света.

Пред последната седмица, Путин съвсем отговорно заяви, че „светът се управлява от рептили“. Редица експерти смятат това за предвестник на шокиращите разкрития, които се готви да направи за английското кралско семейство.

BRADVA.BG ще продължи да информира читателите си за нови разкрития!

Източник: bradva.bg