ТОТАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЙНА ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ РЕФОРМАТОРИТЕ СРЕЩУ БСП!

ТОТАЛНА ПОЛИТИЧЕСКА ВОЙНА ТРЕСЕ БЪЛГАРИЯ! ВИЖТЕ КАКВО ПРАВЯТ РЕФОРМАТОРИТЕ СРЕЩУ БСП!

Днес Реформаторският блок (РБ) започва политически консултации с парламентарно представените политически сили с ясна евроатлантическа ориентация и демократични ценности, с решение на Изпълнителния съвет на РБ. Това съобщиха от пресцентъра на Реформаторския блок.

„С това изразяваме волята си и полагаме усилия за недопускане на БСП и ДПС отново в управлението на страната“, посочват от политическата сила. 
Целта на консултациите е да се установи дали е възможно в рамките на този парламент да бъде формирано стабилно мнозинство, гарантиращо продължаване и задълбочаване на реформите с особен акцент върху борба с корупцията, съдебната реформа, образование и здравеопазване, отбрана и сигурност, енергетика и икономическа стабилност.

Ако тези консултации покажат възможност за ефективно реформаторско мнозинство, РБ ще оползотвори мандата и ще участва в парламентарно мнозинство, но без да излъчва политически лица в правителството. Ако не бъде изразена такава политическа воля и мандатът бъде връчен на РБ, Блокът ще върне мандата незабавно.

Източник: bradva.bg