Рецепта за отстраняване на косъмчета по лицето, която ще ви спаси, защото се използва от векове!

Рецепта за отстраняване на косъмчета по лицето, която ще ви спаси, защото се използва от векове!

Много жени се сблъскват с проблема на нежелани косми по лицето , който може да бъде много дразнещ и проблем за самочувствието им.

Ето защо, повечето жени използват различни опции като епилация, избелващи или дори бръснене с цел да се отърват от нежеланото окосмяване. Лазерното отстраняване също е вариант, но не всеки може да си го позволи. За щастие, има естествено решение на този проблем, който жените от Близкия изток използват от векове. Това е много ефективно и можете да го направите и вие у дома.

Древна руска рецепта за трайна епилация на тялото

Това е смес, която не само премахва космите, тя също така изглажда кожата и я прави кожата да изглежда здрава и лъскава. Съставките на сместа се пълни с витамини, минерали и антиоксиданти.

Всяка жена трябва да обърне достатъчно внимание на грижа за кожата, тъй като кожата е най-големият орган на тялото и това, което ще нанесета на кожата отива директно в кръвния поток.

Съставки:

1 супена лъжица от овесена каша

2 супени лъжици лимонов сок

3 супени лъжици мед

Начин на подготовка:

Смесете всички съставки и нанесете сместа на района, където искате да премахнете космите. Оставете да престои 15 минути и след това измийте с топла вода. След това нанесете крем за лице. Тази процедура трябва да повторите 2-3 пъти в седмицата. След един месец ще бъдете изненадани от резултатите. Космите напълно ще изчезнат.

Източник: zajenata.bg