ТОТАЛЕН ШОК В ПОЛИТИКАТА! ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ГЕН. РАДЕВ!

ТОТАЛЕН ШОК В ПОЛИТИКАТА! ИСКАТ ДА СВАЛЯТ ГЕН. РАДЕВ!

Нинова и Йотова ни направиха за смях в Брюксел, заяви Румяна Бъчварова относно €160-те млн. от ЕС за бежанците. Вече мислим за импийчмънт, добави евродепутат.

„Г-жа Йотова размаха един отговор на неин въпрос от 23 септември. Направихме си труда да видим как е зададен той. Тя пита само за една част от тези пари и получава отговор за тези 108 млн. евро – така, както е попитала. Чете се само първата част от изречението“, каза на пресконференция вицепремиерът и министър на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова.

Тези две госпожи очевидно не могат да четат официалната документация. 130 млн. лв. отиват за охрана на границата, която се признава, че е външна на ЕС. Днес тези две другарки се опитват да опровергаят този жест към България, добави Бъчварова. Тя подчерта, че това е срам за държавата ни. 

„Неудобно ни е пред гражданите, че ги занимаваме с тези сметки просто защото тези две другарки не могат да четат официални документи“, обясни Бъчварова. 

Валентин Радев от ГЕРБ: Отсега още мислим за импийчмънт

Още Румен Радев или Илияна Йотова не са влезли в президентството, а ние вече започнахме да си мислим за импийчмънт, каза на пресконференцията депутатът от ГЕРБ и зам.-председател на Комисията по отбрана Валентин Радев, предаде  „Фокус“. 

„Страната ни има най-малко проблем с мигрантите в сравнение със своите съседи. Въобще не сме съгласни да отиваме в числа, които Нинова и Йотова не познават. Да, имаше инцидент в Харманли. Решен е инцидентът. Такива има и в много други държави. Защо е тази истерия и насъскване на хората?“, запита Радев и добави, че дори не сме в предизборна кампания.

Източник: bradva.bg