Алекс Алексиев пренесе Ню Йорк в София (Вижте дома на д-р Василев от Откраднат живот)

Алекс Алексиев пренесе Ню Йорк в София (Вижте дома на д-р Василев от Откраднат живот)

Алекс Алексиев и Яна Титова са граждани на света, но умеят да дадат сигурност и уют на Ая

Д-р Василев от Откраднат живот в момента е на кръстопът, но за Алекс Алексиев няма този проблем. Той навсякъде е у дома си, защото до него са най-скъпите му същества – Яна Титова и дъщеря им Ая.

Въпреки чергарския начин на живот, артистите са успели да създадат дом за своето малко съкровище. Софийският оазис на славното трио прилича на…нюйоркски апартамент. Алекс Алексиев е влюбен в Градът, който никога не спи, и с жена си е успял да пресъздаде духа му на Балканите.

Семейството показа апартамента си за „Идеален дом” и разказа любопитни неща за обзавеждането му. Модерните млади хора слушат музика на…грамофон. Дори момиченцето му си има любима плоча – на Нирвана. Албумът, естествено е онзи с бебето!

Жилището им се намира на ключово място. На ръка разстояние от всички големи театри и популярни заведения. Единственият кусур бил липсата на повече светлина. Алекс Алексиев смело решил проблема – поръчал да срутят едната кухненска стена.

Оказало се невъзможно, но вместо да маскират неуспешния ремонт превърнали дефекта в ефект. Не замазали стената, а решили обзавеждането в стил лофт – винаги актуален в Ню Йорк.

Ая, като дъщеря на родителите си, пътува много. Ту отива при баба и дядо в Лондон, ту лятото изкарва в караваната на мама и тате. Тя обаче има пръст в обзавеждане на апартамента им. На три годинки е, но е избрала такова легло, че в него винаги да има място за родителите й, защото още иска да я приспиват.

Обзавеждането в дома на Алекс Алексиев и Яна Титова изглежда максимално опростено, но много уютно. Вижда се, че домът се е създал с много вкус и усет към детайла. Ако се случи невъзможното – актьорите да останат без работа, един ден ще могат да се издържат като интериорни дизайнери.

Източник: kliuki.ws