Проклятие е в основата на смъртта на Людмила Живкова+Нови изумителни разкрития

Проклятие е в основата на смъртта на Людмила Живкова+Нови изумителни разкрития

Не само Людмила Живкова е била застигната от това проклятие

И до днес смъртта на Людмила Живкова остава обгърната в мистерия. Истината за нея все още не е разкрита и едва ли някога ще излезе наяве. Но за сметка на това постоянно излизат нови разкрития.

Последните разкрития около смъртта на Людмила Живкова са свързани с мисията й в Странджа, пише Блице, позовавайки се на „Флагман“. В основата на всичко това е една иманярска карта. Версии за това как тя е попаднала в ръцете на Людмила Живкова са противоречиви.

Според една от тях картата попаднала първо в ръцете на Кръстю Мутафчиев, който е бил един от съветниците на Людмила Живкова. Двамата потърсили помощ от Ванга за разчитането на картата.

Според друга версия Людмила Живкова осъществила контакт с представител на английски тайни служби по време на специализацията си в Оксфорд. Той сподели с нея, че в Странджа са сканирани свръх сили.

Каквато и да е истина, факт е че Людмила Живкова е разчитала на Ванга за разплитането на мистерията. Пророчицата споделила с нея, че в Странджа има гробница на богиня Бастет. Тя е била от тракийски произход. Но попаднала в Египет и пожелала да бъде погребана на родна земя.

Ванга посочила точното място на гробницата и споделила с Людмила Живкова пътя до там. Според пророчицата камиони злато са заровени на дълбочина от 6 метра.

Гробницата съществува от 8 век преди Христа. Но тя е била засипана с тонове камъни и скали. Ванга била категорична, че те не трябва да се взривяват.

Проклятието на богиня Бастет застигнало и Людмила Живкова

Но Людмила Живкова не се вслушала в препоръката й наредила да се взриви огромен камък, водещ до нещо като подземна мина. Малко след това тя почина внезапно. Същата участ са имали и други участници в акцията, която по онова време се провела под пълна секретност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com