Няма да повярвате каква сума хвърли Галена за раждането. Мислите ли, че е нормално това или не?

Няма да повярвате каква сума хвърли Галена за раждането. Мислите ли, че е нормално това или не?

Най-чаканото бебе във фолка проплака през миналата седмица, когато Галена и Галин се сдобиха с втория си наследник в ранното утро на 17 февруари. Подобаващо за звезда от нейния ранг, изпълнителката родила като истинска принцеса и с мъжа й не пожалили никакви средства.

Певицата се доверила на най-известния търновски специалист в тази област доц. д-р Светлозар Стойков. Запознати издават, че цялото раждане й е струвало около 10 000 лв.

От тази сума само 2 бона са отишли за самото раждане. Настрана се заплаща за престоя в клиниката, а Галена поискала самостоятелна стая с луксозна баня. Помещението разполагало с всички екстри, включително библиотека и телевизор, така че ВИП родителките да се чувстват като у дома си, пише „Галерия“.

Галка е влязла в болница две седмици преди раждането. Раждането на първия й син Стефан беше доста рисковано, тъй като той се появи преждевременно в седмия месец. По време на втората бременност певицата е претърпяла лека операция, която е била свързана именно с гинекологични проблеми. И затова решила да постъпи по-рано в болница, в случай, че се получат усложнения. Александър, както кръстиха бебето, се е родил без сериозни препятствия.

Източник: zajenata.bg