Е ТОВА ВЕЧЕ СЦЕПИ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! СВАТБА МЕЖДУ ВЪЛК И АГНЕ!!! КАРАКАЧАНОВ ОТСЕЧЕ! ЩЕ ГИ

Е ТОВА ВЕЧЕ СЦЕПИ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! СВАТБА МЕЖДУ ВЪЛК И АГНЕ!!! КАРАКАЧАНОВ ОТСЕЧЕ! ЩЕ ГИ

Патриотичният фронт би подкрепил евентуално правителство на Реформаторския блок, ако те получат мандат от президента и съставят кабинет. Това заяви пред Фокус съпредседателят на патриотите Красимир Каракачанов.

Условието за подкрепа към Реформаторите обаче е да се постигне съгласие по водещите въпроси. 

Подобно поведение не е новост за Патриотичния фронт. По същия начин те процедираха и при преговорите за кабинета „Борисов” 2, като заявиха, че подкрепят единствено общите точки в програмата за управление.

Развръзката ще дойде след броени дни, когато президентът Плевнелиев най-вероятно ще връчи третия мандат за съставяне на правителство именно на групата на Реформаторския блок.

Каракачанов коментира и оставката на началника на отбраната ген. Константин Попов. По думите му, това не е добър знак за професионалното състояние на армията и не трябва да се бърза с назначението на нов началник, заради политическата обстановка в страната. 

„Не смятам, че през тази седмица трябва да се търси непременно решение на въпроса. Началник на отбраната не може да стане всеки. Това, което може да последва, вече го наблюдаваме през последните повече от 10 години. Много кадърни български офицери напуснаха състава на армията и това не трябва да продължава да се случва“, обясни Каракачанов.

Източник: bradva.bg