Всички останаха без думи като видяха мъжът на Жаси от "Сделка или не". Ето защо (снимка)

Всички останаха без думи като видяха мъжът на Жаси от "Сделка или не". Ето защо (снимка)

Жасмина Тошкова забули в пълна мистерия личния си живот, след като се махна от „Сделка или не “ и се загаджи с тайнствен милионер. Дълго време не беше ясно кой е той и това остана тайна дори когато тя роди първото им дете през 2014 година.

Макар да страни от публичното пространство, Ариф е познат в средите на богатите и другарува с някои от най-актуалните мъже в България.

Ариф е брат на друг популярен богаташ- Лазгин Маджид. Последният от доста време има връзка с Христина Витанова- бившата жена на Благо Георгиев.

Мъжът на Жасмина е почитател на скъпите придобивки и за това говорят елегантните му костюми, златни часовници, както и возилото му. Преди по-малко от месец той се е сдобил с чисто ново „Порше Турбо“ със син цвят. Моделът е спортен и в него Ариф трудно ще побере цялото си семейство, така че возилото със сигурност не е единственото в автопарка на милионера.

Изненадващо, отново тихомълком Жасмина е дарила Ариф с трето дете. През 2014-та се роди първият им наследник- син, кръстен на дядото Заки. Малко след това Тошкова отново забременя, но тогава роди момиче. От кадър на милионера с децата му, се вижда, че той вече се е сдобил с трето-отново момче, което вероятно е на не повече от месец. Това означава, че по време на сватбата на Жасмина и Ариф, която се състоя миналия септември, тя е била бременна, макар видимо това да не и личеше, пише „Галерия“.

Източник: zajenata.bg