Вижте луксозният дом, в които живее като кралица Ваня Червенкова и колата, която кара. Ще ахнете! Има за какво (Снимки)

Вижте луксозният дом, в които живее като кралица Ваня Червенкова и колата, която кара. Ще ахнете! Има за какво (Снимки)

Advertisement:
Advertisement:

Ваня Червенкова категорично води много луксозен начин на живот

Ваня Червенкова кара Ферари за 150 бона

Advertisement:
Advertisement:

Ваня Червенкова живее като истинска кралица! Бизнесдамата категорично има защо да демонстрира самочувствие, тъй като съвсем спокойно може да се мери с някои от най-заможните българи. Настоящата съквартирантка в Биг Брадър Ол Старс обитава луксозна къща, с която се похвали още миналата Коледа, когато лично разпространи снимки от коледната украса на дома си.

Ваня Червенкова живее като истинска кралица

Нейни приятели разкриват, че къщата наистина е направена като палат от приказките.

Освен това Червенкова може да се похвали и с доста луксозен автопарк, най-скъпата придобивка в който е тузарско Ферари, чиято стойност, според специалистите, е около 150 хиляди лева. А по-новите модели дори минават 200 бона, научиха от Hotarena.net.

Самата Ваня с удоволствие се фука с мощното возило, в което постоянно може да бъде засечена заедно с дъщеря си Никол. Освен това Червенкова редовно се глези и с луксозни почивки и екскурзии в различни екзотични дестинации по целия свят.

За бизнеса й не се знае много, но самата тя никога не е криела, че се е замогнала благодарение на връзките си с руски бизнес партньори. Които датират още от години. В интерес на истината, бизнесдамата е от малкото българки, които никога не са разчитали на мъжа до тях, за да живеят охолно.

Дори и за бащата на дъщеря си Ваня казва, че просто го е харесала визуално и е преценила, че е подходящ за татко на детето й. Но никога не е очаквала от него каквато и да било финансова подкрепа нито за нея самата, нито за Никол.

Източник: kliuki.net

Източник: zajenata.bg

Advertisement: