Люси Иларионов е неузнаваем, слабее с рекордно темпо, свали 60 кг. и получи призовка от съда

Люси Иларионов е неузнаваем, слабее с рекордно темпо, свали 60 кг. и получи призовка от съда

Advertisement:

Люси Иларионов  направо е неузнаваем! Режисьорът на фолк клипове и бивш певец очевидно слабее с рекордно темпо след операцията за вталяване, на която се подложи, видя HotArena. 

Люси видимо е смъкнал около 60 килограма от теглото си, установиха папараците на „Уикенд”, които го заснеха в понеделник призори. Коремът му почти е изчезнал, а бузите му са хлътнали.

Освен на интервенцията в съседна Турция, режисьорът бе на строга диета, която наистина дава видими резултати.

Advertisement:

Иларионов обаче си има нови грижи. Той бе причакан от полицай пред входа на офис сградата на „Пайнер”, а папараците на „Уикенд” единствени заснеха как униформеният връчва призовка за съдебно дело. Не е тайна, че още докато бе в Къщата на „ВИП Брадър” миналата есен, плеймейтката обяви, че ще го съди за клевета. 

Повод бе изказване на Люси, че Моника работи най-древната професия. Режисьорът заяви, че се чуди от къде толкова младо момиче без образование и професия има доходи да обикаля света и да кара лъскаво „Бентли”. Люси предположи, че брюнетката заработва като момиче на повикване, а дръзкото му изказване в ефира на Нова телевизия вбеси Валериева. Съдът решил да даде ход на делото, но заради лятната ваканция, то било насрочено за началото на октомври. 

Advertisement:

Авторът на една дузина музикални клипове изобщо не бе изненадан или притеснен от посещението на призовкаря. Според близки до Иларионов, той e наел адвокат, ангажирал е свидетели, и бил убеден, че ще докаже твърденията си в храма на Темида. Люси любезно се разписа в полицейските тефтери, че е получил известието. 

„Имам призовка за дело. Съдят ме, бе!”, обясни на любопитния охранител на входа Иларионов. После влезе в сградата на музикалния гигант. 
Час по-късно скандалният режисьор излезе заедно с половинката си – Ани Хоанг, която бе гушнала своя йоркширски териер под мишница. Двамата с Ани се метнаха на джипа му и потеглиха към вкъщи. Точно пред входа на блока те забелязаха съседско семейство и заедно се отбиха в близкото заведение. Напук на очакванията, Люси и Ани не похапнаха, а само да се освежиха с кафе и фреш. 


 

Advertisement:

Източник: zajenata.bg