Люси Иларионов е неузнаваем, слабее с рекордно темпо, свали 60 кг. и получи призовка от съда

Люси Иларионов е неузнаваем, слабее с рекордно темпо, свали 60 кг. и получи призовка от съда

Люси Иларионов  направо е неузнаваем! Режисьорът на фолк клипове и бивш певец очевидно слабее с рекордно темпо след операцията за вталяване, на която се подложи, видя HotArena. 

Люси видимо е смъкнал около 60 килограма от теглото си, установиха папараците на „Уикенд”, които го заснеха в понеделник призори. Коремът му почти е изчезнал, а бузите му са хлътнали.

Освен на интервенцията в съседна Турция, режисьорът бе на строга диета, която наистина дава видими резултати.

Иларионов обаче си има нови грижи. Той бе причакан от полицай пред входа на офис сградата на „Пайнер”, а папараците на „Уикенд” единствени заснеха как униформеният връчва призовка за съдебно дело. Не е тайна, че още докато бе в Къщата на „ВИП Брадър” миналата есен, плеймейтката обяви, че ще го съди за клевета. 

Повод бе изказване на Люси, че Моника работи най-древната професия. Режисьорът заяви, че се чуди от къде толкова младо момиче без образование и професия има доходи да обикаля света и да кара лъскаво „Бентли”. Люси предположи, че брюнетката заработва като момиче на повикване, а дръзкото му изказване в ефира на Нова телевизия вбеси Валериева. Съдът решил да даде ход на делото, но заради лятната ваканция, то било насрочено за началото на октомври. 

Авторът на една дузина музикални клипове изобщо не бе изненадан или притеснен от посещението на призовкаря. Според близки до Иларионов, той e наел адвокат, ангажирал е свидетели, и бил убеден, че ще докаже твърденията си в храма на Темида. Люси любезно се разписа в полицейските тефтери, че е получил известието. 

„Имам призовка за дело. Съдят ме, бе!”, обясни на любопитния охранител на входа Иларионов. После влезе в сградата на музикалния гигант. 
Час по-късно скандалният режисьор излезе заедно с половинката си – Ани Хоанг, която бе гушнала своя йоркширски териер под мишница. Двамата с Ани се метнаха на джипа му и потеглиха към вкъщи. Точно пред входа на блока те забелязаха съседско семейство и заедно се отбиха в близкото заведение. Напук на очакванията, Люси и Ани не похапнаха, а само да се освежиха с кафе и фреш. 


 

Източник: zajenata.bg