ИЗВЪНРЕДНО! Кръв заля центъра на София! Истинско мутренско меле! Убит е…

ИЗВЪНРЕДНО! Кръв заля центъра на София! Истинско мутренско меле! Убит е... Ивана се стопи, но не от диети (Вижте тайната на отслабването й)

Advertisement:

снимката е илюстративна

50-годишен мъж почина, а друг е със счупена челюст след саморазправа, заради забележка за силен клаксон.

Инцидентът е станал на 20 ноември в центъра на София.

Advertisement:

Разправията между двамата пострадали и шофьора е започнала на тротоара. Красимир и Цветан са седнали на външна маса в заведение, защото времето било топло.

На улицата в пиковия час е имало задръстване, а един от шофьорите се изнервил. Натиснал клаксона, а двамата приятели му направили забележка. Така започнал скандалът между тях. След това се стигнало до обиди и бой.

Advertisement:

Приятелите на Красимир все още не могат да проумеят защо една забележка към изнервен шофьор е довела до смърт.

След като оставя колата си, нападателят отива до заведението, забулен с качулка, намира ги в гръб и ги атакува, разказа Петко Кръстев, близък на Красимир.

Биячът първо удря Цветан със стол в главата, той се срива върху едно от колчетата на тротоаъра и го чупи. След това мъжът посяга на Красимир, нанася му само един удар – в лицето, след което бяга. Красимир първо се подпира на хладилника, след това пада на земята.

Умира в болница 10 дни след инцидента, без да дойде в съзнание. Биячът не е открит.

„До момента извършителят на деянието не е установен. Продължават активни действия от страна на СДВР за издирването и установяването на извършителя, като се събират всякакви оперативни данни в тази насока”, съобщи Невена Зартова от Софийска районна прокуратура.

Приятелите на Красимир се надяват нападателят да бъде намерен и наказан. Полицията вече е иззела записите от видеокамерите в района. Свидетели разказват, че биячът е бил в луксозна кола и не е случаен човек, съобщава btvnovinite

Advertisement:

Източник: bradva.bg