Двама братя близнаци се оженили за две сестри близначки: Кога видите техните деца, няма да Ви се вярва

Двама братя близнаци се оженили за две сестри близначки: Кога видите техните деца, няма да Ви се вярва

Интересна е историята на тези две двойки близнаци, които за много кратко време започнали своите любовни приключения, а краят на лудите им нощи по дискотеките решили със спирка пред олтара.

Единият брат с едната сестра, другият брат с другата сестра, на същия ден, в същите костюми и сватбени рокли, а снимките им обиколили света.

Историята запонала в Охайо през 1998 г., когато в нощен клуб седели двете сестри близначки, a в един момент към тях се присъединили двама братя близнаци.

Те много бързо започнали да излизат заедно, а и за кратко време са решили да се оженят. Малдоженците били облечени в еднакви костюми и сватбени рокли, заедно встъпили в брак на един и същи ден и си направили обща празник, а тази интересна история обиколила света за много кратко време.

Двете семейства живеят в две съседни къщи и функционират като едно семейство, но най-интересно е, че те имат деца близнаци.

Първо на двойката Деян и Крейг им се родили близнаци, а по-късно и Марк и Дарлин също са станали родители на деца близнаци.

Освен близнаците, тази двойка има и още едно дете.

 

Източник: zajenata.bg