ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 7 ДНИ – НИЗ ОТ КАПАНИ, ПАЗЕТЕ СЕ! БЪДЕТЕ ПОБЕДИТЕ, АЛЕНА СЪВЕТВА ТЕЗИ 5 ЗОДИИ ДА

ПРЕЗ СЛЕДВАЩИТЕ 7 ДНИ - НИЗ ОТ КАПАНИ, ПАЗЕТЕ СЕ! БЪДЕТЕ ПОБЕДИТЕ, АЛЕНА СЪВЕТВА ТЕЗИ 5 ЗОДИИ ДА

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд”

Овен
Действията ви ще се ръководят от желанията ви да постигнете справедливост. Това до голяма степен ще предопределя случващото се в личните ви и в служебните ви взаимоотношения. Ще се възпротивите на всякакъв опит за чужда намеса.

Телец
По-добре не очаквайте нещата да се развиват непринудено и спокойно, защото ще се разочаровате. Ще бъдете в синхрон със звездните влияния, ако се настроите позитивно към случващото се, независимо дали вие сте инициаторите, или събитията ви поднасят изненади.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде заето с ангажимент, който сте поели към някого в личен или в служебен план – сега трябва да го осмислите, да потвърдите отново, че ще го изпълните или да се откажете от него. Ще водите преговори, но вие сте особено добри в това.

Рак
Възможно е да се изправите пред някои предизвикателства в личните си взаимоотношения – да ви разочарова любимия човек или шефът да не проявява към вас благосклонност, каквато очаквате. Посланието е ясно – това ще бъде урок за вас.

Лъв
Тази седмица ще бъде доста благоприятна за вас в професионално отношение, особено ако имате собствен бизнес или работите за себе си. Комуникацията с колеги и партньори ще бъде конструктивна и ще дава резултати.

Дева
Има вероятност да сте по-емоционални в личния си живот, а що се отнася до работата и деловите взаимоотношения – да проявявате субективност и да гледате на хората и на събитията през собствената си призма. Хубаво е че имате мнение, но не го натрапвайте на околните.

Везни
Предстои ви ключова седмица, защото събитията и размислите, ще бъдат от значение за посоката, която ще поемете. При някои промените ще бъдат видими и ще откриват възможност за развитие и усъвършенстване.

Скорпион
Много трудно е да се прогнозират вашите преживявания през тази седмица, защото те ще зависят най-вече от това какви чувства сте заровили дълбоко в себе си и какво друго сте таили. Пред вас ще се разкрие възможност да стигнете до истината.

Стрелец
Вниманието на много от вас ще бъде заето с нещо, което от доста време стои на дневен ред и ви пречи. Възможно е да е здравословен проблем, да е въпрос, възникнал при общуването с определен човек, да е появило се препятствие в кариерата или някакъв страх, който непрекъснато ви възпира. Какъвто и да е вашият проблем, сега е времето да го разрешите.

Козирог
Ще излезе наяве някаква несправeдливост, проявила се във взаимоотношенията ви с друг човек – най-вероятно партньор, но е възможно да става дума и за родител или работодател. Трудно е да се каже дали вашата оценка или тази на другия човек е вярна.

Водолей
През тази седмица много от вас ще изявяват приключенския си дух. Може да пътувате, да пожелаете да учите нещо ново или да посетите курс по самоусъвършенстване. В по-практичен план ще проявявате нетърпимост към застоя, ще търсите изход от ситуацията.

Риби
Събитията ще ви подтикнат да погледнете по-реалистично на любовната си връзка или на взаимоотношенията си с друг човек. Любов, желание и страст – това са чудесни неща, но сега ще си припомните, че една връзка означава и взаимни отговорности.

Източник: bradva.bg