Вижте колко много са пораснали синовете на Милко Калайджиев. Определено могат да бъдат силна конкуренция на Фики (снимки)

Вижте колко много са пораснали синовете на Милко Калайджиев. Определено могат да бъдат силна конкуренция на Фики (снимки)

Милко Калайджиев вече е пенсионер, но „пиленцата” вече си имат нов батко – даже два!

Милко Калайджиев, според НОИ е пенсионер, но за нас ще си остане окривател на най-големите чалга диви. Даже тези, които не харесват попфолка, го познават – като баткото на „пиленцата”!

„Баткото” в действителност е един много щастлив женен мъж и татко на трима сина.

Единият отдавна е самостоятелен, но и малките му братчета вървят по неговите стъпки.

Близнаците на Милко Калайджиев вече са толкова големи, че може да конкурират Фики Стораро, но…не искат. Момчетата се появиха след дълго време пред камерите на „Планета”. Феновете останаха изумени – толкова са пораснали!

Красавците на Алекс и Антонио са гордост за баща си, макар да не искат да вървят по стъпките му. Единият се вижда лекар, а другият – архитект. Неразделните братя планират дълга раздяла, когато отидат в университета. Творецът иска да отиде чак в Милано, за да се учи на изкуство. Бъдещият лекар по всяка вероятност ще замине само за София.

Милко Калайджив страшно се гордее и с тримата си сина. Смята, че е живял доста добре, щом е отгледал такива момчета.

При толкова красиви малки и големи дами в чалгата, принцовете се броят на пръсти. Фики, брат му, близнаците Алекс и Антонио обаче не са сами!

Източник: zajenata.bg