Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! ИЗРИТАХА БРУТАЛНО НАЙ-ИЗВЕСТНАТА ТВ ВОДЕЩА В БЪЛГАРИЯ ОТ бТВ! ДУЗПА СА САМАТА

Е ТОВА ВЕЧЕ НИ РАЗБИ! ИЗРИТАХА БРУТАЛНО НАЙ-ИЗВЕСТНАТА ТВ ВОДЕЩА В БЪЛГАРИЯ ОТ бТВ! ДУЗПА СА САМАТА

Водещата на съботно-неделния блок на Би Ти Ви „Тази събота“ и „Тази неделя“ Мариана Векилска крои тънки сметки как хем да се уреди с по-дълга почивка от работата си, хем да „върже“ доживот по-младия си мъж – радиоводещия Симеон Колев. Пътят към изпълнението на двете цели минава през едни трудни 9 месеца – колкото трае бременността на една жена.

Макар да води предаването си през уикенда, работата като водеща започнала да дотяга на Мариана най-вече заради това, че не може да бъде със семейството си. Почивните дни, когато всички са си у дома, Векилска прекарва в телевизията, за да води сутрешния блок. През седмицата пък е на планьорки с колегите си, за да работят по следващите предавания.

През това време тежестта на грижите за сина й падала върху неговия татко. Тази ситуация започнала да изнервя и Симеон Колев, който вместо да се види с приятели на по бира или да порита футбол на малки вратички, стоял затворен у дома, за да помага на Момчил в домашните му. Явно доста опит е натрупал и в тази си роля, за да издаде книга наръчник за татковци, в която дава съвети и идеи на своите събратя по пол как да отглеждат децата си. „Има един предразсъдък отпреди 100 години – че таткото носи парите в семейството, а майката върти къщата и децата“, подхвърлял Колев пред жена си, намеквайки, че няма да сгреши, ако се посвети изцяло на дома и детето им.

Всичко това е притеснило Мариана Векилска, коментират из кулоарите на електронната медия, и водещата започнала да крои схеми как да угоди на съпруга си, без да губи окончателно работата си. Единствен шанс 42-годишната водеща видяла в нова бременност, която за нея ще бъде трета. Преди да се омъжи за Колев, тя имаше неуспешен брак с бившия футболен национал Георги Донков, от когото има голяма дъщеря – Габи.

Симеон Колев никога не е криел, че иска да бъде баща на повече от едно дете. Затова Векилска го привикала на разговор на 4 очи, за да обсъдят плана, който е замислила. Със зелените си очи Мариана убедила съпруга си, че идеята й не е никак лоша, тъй като нова бременност ще я „залости“ у дома най-малко две години, колкото трае майчинството. Най-малкото защото тя по природа си е пълничка, а започне ли да бременее, вече няма да е подходяща за екран и шефовете й в Би Ти Ви ще я свалят от съботно-неделния блок още преди да е родила. Така тя ще може да се посвети изцяло на ролята си на майка, пише Пик.

Планът вече е приведен в действие и Мариана Векилска се е консултирала със своята колежка Елена Йончева с молба да я свърже с доктора, който й помогна да зачене бебе чрез инвитро. Журналистката роди на 51 години в края на юли.

Източник: bradva.bg