Иван и Ирина за първи път показаха всичките им деца заедно. Вижте ги само (снимка)

Иван и Ирина за първи път показаха всичките им деца заедно. Вижте ги само (снимка)

Иван и Ирина за първи път показаха децата си заедно. Звездната двойка събра наследниците си на официално събитие, а фотографите заснеха първия им звезден миг.

Както е известно, в необикновеното семейство на продуцента има цели четири деца. И двамата признават, че понякога групата малчугани са като истински ураган, който ги подлудява.

Но ги обожават и не могат без тях въпреки всички пакости и бели, които правят.

Доскоро и двамата бяха категорични, че децата е необходимо да са далеч от любопитните камери, но явно са променили това си мнение. По време на благотворително официално събитие, Иван и Ирина показаха и четирите си деца.

Иван и Ирина показаха за първи път цялото семейство на официално събитие

Въпреки че приятелството й с Вихра отдавна е разбито, двете все пак поддържат учтиви отношения една с друга. И са изнесли всякакви съревнования извън семейното поле. Предпочитайки да мерят сили в професионално отношение, от което спечелиха и двете.

Най-големите Ава и Спас стояха между двамата със сериозни лица, а по-малката Вирджиния не се отделяше от ръката на майка си. Най-малкия син на фамилията — Самуил, усмихнат притичваше до баща си. Къдрокосият сладур бе издокаран с дънки и елече, докато баща му носеше смокинг.

Популярната двойка не крие, че има доста необикновен и бурен живот. Иван и Ирина се събраха, след като се разделиха с предишните си половинки. Ирина напусна съпруга си Георги Сарачинов,от, когото има две деца, а Иван се раздели след осем години връзка и една година брак със съпругата си Вихра Петрова , с която си делят грижите за дъщеря им Ава.

По всичко изглежда, че децата на двете семейства са се сближили без особени затруднения. „Не правим разлика между децата. Тук няма мое, твое или наше. Обичаме ги по равно, грижим се за тях по равно и ги възпитаваме по един и същи начин“, разкри преди време Ирина.

Източник: zajenata.bg