Пет признака как да разпознаем злобните хора

Пет признака как да разпознаем злобните хора

Advertisement:

Може би не можете да си представите, че някой ви изневерява, заблуждава или ви лъже без капка съзнание, разпространява лъжи и измислици, за да унищожи нечия репутация или се прави, че е нещо, което не е, с цел да навреди на другите (физически, материално, емоционално…). Въпреки това, за съжаление знаем, че такива хора съществуват.

Следващите 5 признака показват, че имате работа с хора с „развалено“ сърце, ако разпознаете някои от тях, би било добре да се отдръпнете от такива хора.

1. Хората с лошо сърце са специалисти в заблуждаването, спорове и разпри.
Те:
– Извъртат фактите
– Лъжат
– Бягат от отговорност
– Отричат ​​реалността
– Измислят истории
– Запазват информацията за себе си

Advertisement:

2. Хората с лошо сърце са експерти в измамите над други хора с „красиви думи“.
Но ако погледнете плодовете на техния живот или ако заслушате техните думи, ще видите, че такива личности никога не се промят, не порастват и не се развиват.Техният живот е илюзия, а душевната им храна е страданието на другите хора.

3. Хората с лошо сърце винаги искат да контролират другите хора, а те сами по себе си са най-големият авторитет.
Отхвърлят обратна информация и градивна критика, сами създават правила, по които живеят, не обръщат внимание на моралните норми.

Advertisement:

4. Хората с лошо сърце често играят на симпатиите на добродушните хора с цел да ги заблудят.
Това изглежда така: търсят милост, а самите те не я предоставят. Търсят топлина, прошка и интимност от човека, към който са съгрешили без съпричастност към болката, която са причинили и без истински намерения да се опитат да поправят това, което са направили или да се опитат да върнат изгубеното доверие.

5. Хората с „развалено“ сърце нямат съзнание и не знаят какво е разкаяние. 
Дори и нямат намерение да се опитат да се борят срещу своята злоба – всъщност, те живеят в нея под маската на определен благороден характер.

 Evolife.bg

Advertisement:

Източник: blitz.bg