Никога не се отказвайте! Това е една от най-тъжните холивудски истории, които някога са разказани!

Никога не се отказвайте! Това е една от най-тъжните холивудски истории, които някога са разказани!

Advertisement:

Ако животът ви е труден, ако мислите, че не можете да успеете, колкото и да се опитвате, прочетете тази вдъхновяваща история, която обяви Nammatv Channel. Може би ще ви даде сила да продължите да се борите, може би ще ви мотивира да опитате нещо ново, а може би само ще ви докосне. Във всеки случай, ще направи деня ви по-хубав.
 
"Неговото име е Силвестър Сталоун. Една от най-големите и най-известните филмови звезди. В началото на кариерата си, Сталоун е актьор, който се е борил – във всички области. В един момент той бил толкова беден, че откраднал бижутата на жена си и ги продал. Нещата тръгнали толкова зле, че останал бездомен и три нощи спал на автогарата в Ню Йорк. Нямал пари нито за наем, нито за храна. Най-ниско паднал, когато в магазин за алкохол, се опитал да продаде кучето си на чужденци. Нямал пари да го храни. Продал го само за 25 долара. Казва, че много е плакал.
 
След две седмици гледал боксов мач между Мохамед Али и Чък Вепнер и това го вдъхновило да напише сценарий за известния филм "Роки". Написва го за 20 часа! Опитал се да го продаде и му били предложени 125 000 долара. Но имал едно условие: Искал да бъде главният герой, Роки. Но студиото казало НЕ. Те искали истинска звезда.
 
Казали му, че "изглежда смешно и нелепо". Заминал със сценария. Няколко седмици по-късно, студиото му предложило 250 000 долара за него. Той отказал. Предложили му и 350 000 долара. И тях отказал. Те искали неговия филм, но не и него. Казал НЕ. Той е трябвало да бъде в този филм.
 
След известно време, от студиото се съгласили с молбата му и му дали 35 000 долара за сценария, като му позволили да е главният герой. Останалото е история! Филмът печели три Оскара, а Сталоун е номиниран за най-добър актьор. "Роки" се превърна в един от най-добрите филми в историята!
 
Знаете ли кое е първото нещо, което Силвестър си купил с 35 000 долара, които получил? Кучето, което продал. Сталоун толкова обичал своето куче, че три дни стоял пред магазина за алкохол и чакал човека, на който го е продал. Човекът с кучето се появил на третия ден. Сталоун му обяснил защо е продал кучето и поискал от него да му го върне. Мъжът отказал. Той му предложил 100, 500 и 1000 долара. Човекът не искал да го продаде. Вярвате или не, Сталоун е трябвало да даде 35 000 долара за кучето, което продал за 25 долара. Но той получил кучето обратно.
 
Днес, Силвестър Сталоун, същият онзи, който някога е спал на улицата с кучето си, е една от най-големите филмови звезди, която някога е ходила по Земята.
 
Смисълът на тази история е: Няма мечта, която е невъзможно да се осъществи. Не е лесно без пари, но ако наистина искате нещо, опитайте се да намерите начин да го получите. Ще пропуснете много възможности, хората ще искат вашите продукти, но не и вас. Ако не сте известни и нямате "връзки", ще ви бъде трудно.
 
Но не се отказвайте. Докато сте живи, вашата история не е приключила. Продължавайте да се борите!

Източник: mall359.com

Advertisement: