Няма да повярвате каква е Стела от „София Ден и Нощ“ в реалния живот! (СНИМКИ)

Няма да повярвате каква е Стела от „София Ден и Нощ“ в реалния живот! (СНИМКИ) 3.43 (68.57%) 7 votes

Advertisement:

Стела от „София Ден и Нощ“ няма нищо общо с героинята в реалния живот!

Стела от „София Ден и Нощ” определено е един от най-отблъскващите образи. Русокоската е с доста отблъскваща визия и това непрекъснато се коментира по форумите за реалите поредицата по Нова телевизия.

Advertisement:

В сериала тя играе сестрата на Дани. Момичето бяга от скуката на малкия град и идва в столицата, за да има купони, шумни компании и див нощен живот. Стела е с доста разкрепостен характер, обича да прави и непрекъснато скача от една интрига в друга.

Advertisement:

София Ден и Нощ

Дани и Стела са брат и сестра в „София Ден и Нощ“

Освен това момичето има доста проблемно минало, защото преди е приемала наркотици и е вършила куп грозни неща. Брат й Дани много се радва да види сестра си, когато тя пристига от провинцията, но едновременно с това е нащрек.

Advertisement:

Той още помни тъмните сенки от миналото и добре знае, че разкрепостеното й поведение е магнит за много неприятности. Страховете му за красавицата се зараждат още от първия ден, когато сестра му идва в най-забавната квартира в центъра на столицата. И той има повод да смята, че все още витае нещо опасно около нея.

Защото Стела наистина не се променя, а непрекъснато плете задкулисни игри как да отмъкне гаджетата на приятелките си. Хейтърите също не я харесват. Те твърдят, че Стела е твърде слаба, дори плашещо и вероятно е анорексичка.

Всъщност Михаела Василева не е такава в реалния живот. Тя не боледува от страшната болест. Миша, както я наричат нейните приятели, е изключително мило и добро момиче. 19-годишната девойка е професионален модел и си има сериозен приятел.

Истинската Стела или Михаела Василева е нежно и много красиво момиче

Истинската Стела или Михаела Василева е нежно и много красиво момиче

Няма нищо общо с палавницата, която скача от креват на креват и все замисля някакви пъклени планове за съблазняване.

Страхотна изкусителка, която обаче си има сериозен приятел

Страхотна изкусителка, която обаче си има сериозен приятел

В действителност екранната Стела е много красива, има нежен чар и добро излъчване. Вероятно продуцентите са я създали такава, за да се слее със сценичния си образ, твърдят тези, които познават Миша извън ролята й на малкия екран.

Това си личи от снимките, които момичето е качило на личния си профил в социалната мрежа. Фотосите са не само изумителни, но и коренно различни от това, което виждаме като Стела в реалите поредицата „София Ден и Нощ”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: