НЯМА КРАЙ С ТОЗИ МИТЬО-ОЧИТЕ! ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГАНГСТЕРА! ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОЗИ ПЪТ

НЯМА КРАЙ С ТОЗИ МИТЬО-ОЧИТЕ! ПОСЛЕДНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГАНГСТЕРА! ЕТО КАКВО СЕ СЛУЧИ ТОЗИ ПЪТ

Несебърският бос Димитър Желязков-Митьо Очите е посетил УМБАЛ-Бургас вчера на обяд, пише Флагман. Той е бил докаран до лечебното заведение от съпругата си Антигона Янулис с новата й супер луксозна лимузина Мерцедес AMG S 63 с числото на Дявола 666 в номера. 

Служителите в болницата останали като гръмнати, след като видели Желязков да минава покрай „Шокова зала” на собствен ход. При предходните си посещения в урологичното отделение Митьо Очите се придвижвал с инвалидна количка, но сега за пръв път босът ходел нормално. Желязков изглеждал доста променен, наддал 5 кг и дори се похвалил, че се е върнал във фитнес залата. Митьо се подлагал на сериозни натоварвания, въпреки болките в гърдите от заседналия куршум след канонадата, изстреляна срещу него от бандата на Божо Кравата на 8-ми юни.

По информация на Флагман.бг вчерашното посещение на несебърския бос в болницата било напълно рутинно – за смяна на превръзка и контролен преглед. Според лекарите състоянието на Желязков се подобрило значително през последните седмици.

Босът продължавал редовно да ходи на масажи и рехабилитация в „Гранд хотел Поморие”. Той форсирал възстановяването си, защото всеки момент трябва да замине за истанбулската клиника „Джон Хопкинс”. Специалистите в Турция трябва да преценят дали левият му уретер е напълно възстановен и да го консултират дали да продължи лечението си при тях или в Белигия или Германия.

Източник: bradva.bg