Бум в bTV: Всички говорят за Мариана Векилска! (виж как водещата подпали телевизията)

Гласувайте за статията

Advertisement:
Advertisement:

Мариана Векилска буквално подпали медията с тази си тайна!

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска стана най-обсъжданата тема в коридорите на медията. От няколко дни няма служител, особено жена, който да не говори за нея и за разкритата й тайна.

Въпросната тайна обаче не е свързана нито с повишение в службата, нито с евентуален развод, а още по-малко с любовник. Чисто и просто се разбра как точно е отслабнала Мариана Векилска, а методът й ентусиазира колегите.

Advertisement:
Advertisement:

Мариана Векилска

Ето така се втали Мариана Векилска – няма и помен от глад, зверски диети и магически чайове

Самата водеща разкрила, че писанията по различни вестници и сайтове за чудодейни диети, глад или вълшебни чайчета, са пълна измислица и не отговарят на истината. Единственото вярно е, че Векилска успя да се втали с рекордните 25 килограма.

Днес съпругът й Симеон Колев е повече от доволен и горд с постижението й, тъй като от години жена му беше започнала да се търкаля по коридорите на службата си.

И така, затаете дъх и четете – Мариана Векилска не слабее с диети, а с… бокс. Да, тя е започнала тренировки по бокс от няколко месеца, които съчетава с посещения във фитнеса поне три пъти седмично.

Чаровницата също обожава да танцува и мъкне мъжа си на уроци по латино танци всеки път, когато им се отвори време и възможност. Иначе, що се отнася до храненето, тя просто е намалила драстично порциите си. И избягва видимо вредните храни и съставки.

„Това е цялата й тайна. Започна да се храни нормално и по малко, и най-вече се движи колкото може повече. Ако тези две неща са налице, няма човек на света, който да не успее да отслабне“, коментират колегите й, много от които също вече гледали към боксовата зала.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: