ПРЕДИ МАЛКО БОЙКО БОРИСОВ ПОЛУЧИ ЛЪСКАВО ПИСМО! КОГАТО ГО ОТВОРИ АХНА, ТА ТО Е ОТ САМИЯ

ПРЕДИ МАЛКО БОЙКО БОРИСОВ ПОЛУЧИ ЛЪСКАВО ПИСМО! КОГАТО ГО ОТВОРИ АХНА, ТА ТО Е ОТ САМИЯ

Благодарствени писма и честитки затрупаха правителството в оставка в последните дни на отиващата си 2016 година. Пощата на Министерски съвет е била претрупана с писания на граждани, които искат да благодарят за спортна площадка, нов път, санирани блокове или ремонтирани детски градини и училища, съобщиха пред „Стандарт“ от администрацията на „Дондуков“ 1.

Най-много честитки е получил премиерът в оставка Бойко Борисов, но с пожелания за успешна нова година не са се разминали и останалите министри от кабинета „Борисов 2“. Последният пример е на хората на девинското село Гьоврен, които успяха да благодарят на Борисов в предпоследния ден от 2016 г., а поводът е финансирането на нова спортна площадка в училищния двор на селото.
 
„Най-сърдечно Ви благодарим за дългоочакваното решение за една наша мечта, която е факт от 16 декември с постановление на Министерски съвет относно „Многофункционална спортна площадка“, са написали кметът на родопското село Шукри Саидов и зам.-председателят на Общинския съвет в Девин Велизар Шанов.
 
Те обясняват в писмото си, че правителството е отпуснало 158 хил. лв. за изграждането на въпросната спортна площадка. „През изминалите 20 години населението на селото е било манипулирано и лъгано от много политически партии за подкрепа относно изграждането на улици. Сега за пръв път държавата обърна погледа си към нас и затова сме Ви благодарни на Вас и екипа Ви“, признават на Борисов хората от Гьоврен.
 
Наред с благодарствените писма Борисов и министрите му получиха и редица картички с пожелания за здраве, щастие и успешна нова година. Такива картички пристигнаха и отдалеч – световните колеги на Борисов пожелаха на него и на българския народ здраве. Преди дни премиерът в оставка сподели в профила си в социалната мрежа снимка на полученото поздравление от премиера на Русия Дмитрий Медведев. „Приемете поздравите ми за Рождество и Нова година, пише Блиц.
 
Тези забележителни зимни празници са изпълнени с особена топлота и радостта от общуването с близките хора. Това е време за нови планове и съвместни проекти във всички области. Нека всички те да послужат за благополучието на хората и процъфтяването на нашите страни“, пише в нея дясната ръка на президента Владимир Путин. И завършва – „Нека настъпващата 2017 г. донесе във всеки дом щастие и успех. Желая ви здраве и всичко най-добро!“.
 
Поздравления за празниците Борисов получи и от Белия дом. Дни преди Коледа той отново публикува картичката от настоящия президент на САЩ Барак Обама, в която те пожелават „Весели празници и Щастлива Нова Година“. Същото послание изпрати в телефонен разговор с Борисов в средата на декември и новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп.

Източник: bradva.bg