НАИСТИНА РАБОТЯТ! Тези народни поверия за привличане на пари ще променят живота ви още днес!

НАИСТИНА РАБОТЯТ! Тези народни поверия за привличане на пари ще променят живота ви още днес!

Предразсъдъци или древна мъдрост, която се предава от поколение на поколение? Това вие трябва да прецените.Следват няколко стари народни вярвания около парите и финансовото благосъстояние:

Заеми и повишения
Най-добре е да поискате повишение в сряда, докато е ден. Пари на заем от приятели и познати във вторник. Според вярванията, заемите трябва да дават или приемат сутрин – ако нещо подобно се реши вечер, заемът е обречен на провал. От друга страна избягвайте да търсите заеми. 

Заплатата трябва да „преспи у вас“
За парите, които сте спечелили трябва да обикнат портфейла ви и вашия дом; в деня, когато вземете заплата не губете нито стотинка. Според вярванията за късмет, желателно е цялата сума да преспие във ваша собственост.

Джобове и пари
Напълнете джоба на дрехата, която виси в гардероба с дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове.

Банкноти за щастие
Носете „щастлива“ банкнота в портфейла си – първата придобито пара, която сте получили от една добра личност. Тази банкнота не е за разходите, тя е амулет за финансова сигурност.

Дръжте монетите
Никога не оставяйте портфейла празен нека има поне някоя стотинка. Парите трябва да се съхранява с основната страна обърната към собственика.

Не извършвайте кражба на чуждо щастие
Нечестно получените пари, парите получени от хазарт, намерените и накъсани не носят щастие и не трябва да се задържат в портфейла. По-добре е да ги разделите с бедните или бързо да ги похарчите.

Дръжте едри пари
Желателно е в дома да съхранявате голяма банкнота. Тя трябва да бъде в дома ви през цялата година; така ще се напълни с вашата енергия и започне да привлича пари.

Източник: bradva.bg