НАИСТИНА РАБОТЯТ! Тези народни поверия за привличане на пари ще променят живота ви още днес!

НАИСТИНА РАБОТЯТ! Тези народни поверия за привличане на пари ще променят живота ви още днес! В БЪЛГАРИЯ ИМА 7000 БЕЗРАБОТНИ, КОИТО СА ИСТИНСКИ БАРОВЦИ!

Advertisement:

Предразсъдъци или древна мъдрост, която се предава от поколение на поколение? Това вие трябва да прецените.Следват няколко стари народни вярвания около парите и финансовото благосъстояние:

Заеми и повишения
Най-добре е да поискате повишение в сряда, докато е ден. Пари на заем от приятели и познати във вторник. Според вярванията, заемите трябва да дават или приемат сутрин – ако нещо подобно се реши вечер, заемът е обречен на провал. От друга страна избягвайте да търсите заеми. 

Заплатата трябва да „преспи у вас“
За парите, които сте спечелили трябва да обикнат портфейла ви и вашия дом; в деня, когато вземете заплата не губете нито стотинка. Според вярванията за късмет, желателно е цялата сума да преспие във ваша собственост.

Advertisement:

Джобове и пари
Напълнете джоба на дрехата, която виси в гардероба с дребни банкноти. Парите не обичат скъсани джобове.

Банкноти за щастие
Носете „щастлива“ банкнота в портфейла си – първата придобито пара, която сте получили от една добра личност. Тази банкнота не е за разходите, тя е амулет за финансова сигурност.

Advertisement:

Дръжте монетите
Никога не оставяйте портфейла празен нека има поне някоя стотинка. Парите трябва да се съхранява с основната страна обърната към собственика.

Не извършвайте кражба на чуждо щастие
Нечестно получените пари, парите получени от хазарт, намерените и накъсани не носят щастие и не трябва да се задържат в портфейла. По-добре е да ги разделите с бедните или бързо да ги похарчите.

Дръжте едри пари
Желателно е в дома да съхранявате голяма банкнота. Тя трябва да бъде в дома ви през цялата година; така ще се напълни с вашата енергия и започне да привлича пари.

Advertisement:

Източник: bradva.bg