Николета Лозанова забърса най-богатия наследник в Европа

Силиконката Николета Лозанова – кандидат-снаха на митичния Амансио Ортега

Advertisement:
Advertisement:

Николета Лозанова реализира поредния си голям удар на интимното поприще – разкрива „Уикенд“. Водещата на предаването „Папараци“ поддържа отношения с испанеца Маркос Ортега, сина на най-богатия европеец и втори по богатство в света собственик на модната империя „Зара“ Амансио Ортега – отбелязва изданието.

Именно заради връзката си с Маркос, а не заради футболната звезда Кристиано Роналдо пловдивската красавица напоследък често пътува за Мадрид – категоричен е източникът на изданието.

В какъв стадий е интимната авантюра на Николета Лозанова с чутовно богатия милиардерски наследник Маркос, е въпрос, на който малцина могат да дадат отговор заради строгите мерки на конфиденциалност, които спазват всички членове на клана Ортега и с които се съобразява даже напористата Ни Ло.

Advertisement:
Advertisement:

„Тя не говори за отношенията си 42-годишния Маркос, защото спазва желязното правило на фамилия Ортега – да не излиза никаква информация за личния живот на членовете на семейството, владеещо модната империя „Зара“. Въпреки това е сигурно, че се познава достатъчно добре с единствения син на милиардер №1 на Европа“ – разкрива запознат с голямата тайна на Николета Лозанова.

Скандалната бивша съпруга на Валери Божинов е празнувала последния си рожден ден на 30 ноември в Мадрид именно в компанията на Маркос. Николета Лозанова замина за испанската столица с дъщеричката си Никол и изкара цяла седмица там, но така и не разкри при кого е била на гости.

„Отседнала е в апартамент в небостъргача „Четирите кули“, който от 3 години е собственост на фамилия Ортега“ – разкрива източникът на изданието. Изглежда, че връзката между Николета Лозанова и Маркос се задълбочава, тъй като красавицата заминава да празнува Нова година с него – коментира изданието.

Николета Лозанова изби рибата с новата си връзка

Николета Лозанова изби рибата с новата си връзка

Новият тузар до Николета е второто дете на митичния 80-годишен испанец Амансио Ортега, собственик на гиганта на модна конфекция „Зара“, чието състояние към днешна дата се оценява на 74 милиарда и 600 милиона долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: