Месечен хороскоп за януари 2017-Значителен финансов успех да очакват 4 зодии още в началото на годината

Месечен хороскоп за януари 2017-Значителен финансов успех да очакват 4 зодии още в началото на годината

Месечен хороскоп януари 2017   Овен

Представителите на зодия Овен през Януари 2017г., може да очакват значителен финансов растеж, въпреки че, ще обръщат повече внимание на личните си взаимоотношения. Като цяло, е справедливо да се каже, че по-голямата част от месеца, ще бъде спокойна.

Както бе споменато, в работа през януари, ще получите значително удовлетворение и това, ще се изрази по същество, с по високи доходи.

Въпреки това, първата половина на месеца, ще бъде по скоро инертна, отколкото динамична. Това означава, че като цяло, няма да бъдете задължени да взимате каквито и да било решения. Този етап, няма да бъде логично продължение на декември, въпреки че много от ключовите тенденции, ще се запазят. Вие ще успеете да се адаптирате по отношение на ситуациите, доста бързо. От практична гледна точка, това означава, че всички ваши проекти, ще останат на бившите си позиции. Разбира се, забавянето е неприятно, но вие трябва да се движите с по-спокойно темпо, в противен случай може да си причините много неприятности. Тези, които работят за себе си, ще си възвърнат работния ритъм, малко по-рано и нищо в момента, няма да застрашава бизнеса им. Тези, които работят за някой друг, ще се суетят, още дълго време, но всички, около тях, ще правят същото и в това, няма да има нищо изненадващо или необичайно. Но поради позицията на Сатурн има риск, от провали. Така че, при никакви обстоятелства, не трябва да пренебрегвате своите задължения. Вместо това, изпълнявайте всичко с точност, в противен случай ви очакват опустошителни последици.

На романтичният фронт през януари, ще бъдете доста активни. В сравнение със следващите цикли, този месец няма да се окаже толкова динамичен, но може да бъдете сигурни, че дори и тази сравнително малка активност, ще бъде повече от достатъчна. А някои ситуации, може да се променят драстично. Възможно е, внезапно да загубите интерес към текущият си „обект на обожание“ и да промените целите си. От първостепенно значение тук е, да не задържате нищо в себе си. Съветвайте се постоянно с приятелите си и тези, които са близо до вас, разберете тяхното мнение и се научете да се ориентирате в рамките на променящите се обстоятелства, умело отделяйте зърното от плявата. Разбира се, собствените ви чувства, ще играят първостепенно значение и трябва да се движите напред, въз основа на собствените си ценности. На този етап, особено поверителната комуникация, ще бъде на преден план. Общуването, ще ви помогне да се освободите от потискащите ви чувства и ще ви даде нови съюзници. Така, ще бъдете в състояние, да разрешите всички ваши текущи семейни въпроси и ще станете по-силни. Само не се намесвайте в личното пространство на никого. Принудените опити да помогнете,могат да доведат до колапс и до нови проблеми. Бъдете предпазливи.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Телец

За представителите на зодия Телец, януари 2017г., ще бъде по-скоро успешно и продуктивно време. Вие, ще трябва да съсредоточите по-голямата част от усилията си, върху сферата на работата, докато личните въпроси, ще останат на заден план.

През януари, вероятно, ще се сблъскате с нови хора и нови стратегически решения в областта на работата си. Това, ще е свързано най-вече с преките ви конкуренти и не е задължително да засегне собствения ви бизнес, ако имате такъв. Естествено, за тези които работят за себе си, отговорностите, ще бъдат няколко пъти по-големи, но и възможностите за положително развитие, също ще са големи. Тези, които не работят за себе си, няма да има необходимост да взимат драстични мерки, но все пак, ще се наложи да вземат някой решения и тук ще бъде необходимо да мислят по-усилено. В никакъв случай, действията ви, не трябва да са в противоречие с посочените от вашите непосредствени началници. Дори ако коренно не сте съгласни с позицията им, трябва първо да се опитате да разубедите, тези които определят работния ви план. Това е напълно възможно, просто трябва малко натиск и търпение! След това, ще бъдете в състояние да избирате самостоятелно пътя, по които ще се развиват текущите ви проекти. При никакви обстоятелства обаче, не трябва да спирате по средата! Поради неблагоприятната конфигурация на небесните обекти, с едно необосновано спиране, рискувате да загубите всички ориентири и никога няма да може да се изравните с тези, които отиват напред.

В личния ви живот през януари, е малко вероятно, да има някакви особено важни събития, но това не означава, че трябва да оставите всичко на само себе си и да не вземате под внимание възможните последици. Последствия, ще има при всички случай, но типа им, ще зависи от вашите лични решения, разбира се. Постарайте се, да се включвате, когато тези около вас имат нужда. Самият факт, че такава ситуация произтича, вероятно ще ви дразни. Ще кажете: „Това е по тяхна собствена вина“ и ще бъдете напълно прави, но това не променя факта, че човекът, ще се нуждае от помощ. Ако, обаче, постоянно им натяквате за техните грешки, с които те са напълно наясно, нищо добро няма да постигнете, повярвайте. Също няма смисъл, да пренебрегвате тези, които имат най-силни и искрени чувства към вас. Дори ако първоначално идеите им, ви изглеждат доста спорни, поне не ги отхвърляйте с лека ръка. Ако успеете да се справите с положението, тогава всичко ще бъде добре, не само за вас, но и за тези около вас. Контролирайте, огнищата на безпочвено раздразнение и при никакви обстоятелства не предизвиквайте вашите близки, тъй като последствията могат да бъдат фатални за връзката ви.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Близнаци

Представителите на зодия Близнаци, през януари 2017г., могат да разчитат на подкрепата на своите небесни покровители, въпреки че, това не е гаранция за безупречно стечение на обстоятелствата и без личното ви участие, едва ли нещо в живота, ще вземе радикално положителен обрат.

По отношение на работата, е важно да знаете едно нещо: през януари, ще имате добри шансове за драстично подобряване на финансовото си състояние. Но тук има няколко нюанса. На първо място, по-голямата част от възможностите, ще бъдат съсредоточени в края на месеца. Това означава, че до 20 / 21-ви, не си струва, да влагате особени усилия, по-добре да си подготвите основите за решителни действия. Анализирайте възможностите и при никакви обстоятелства, не изпускайте от поглед вашите преки конкуренти. За тези, които имат собствен бизнес, това ще е много важен момент – в никакъв случай не трябва да намалявате нивото си на бдителност и готовността за действие. Бъдете бдителни! Не забравяйте, че ако не направите нищо, защото сте нямали време или просто не сте искали, това дава предимство на хора, които биха могли да застрашат вашия бизнес. В същото време, няма смисъл да опитвате открито, агресивни и енергични действия. Сега не е време да „демонстрирате силата си“. Януари ви предлага възможност, да действате последователно, с внимателно обмисляне, но най-важното е, че сега, може да научите нещо важно, на което при нормални обстоятелства, просто няма да обърнете внимание. Само не забравяйте, че сега е налице повишен шанс за конфликт с колеги. Юпитер, ще се стреми да ви провокира, така че се самоконтролирайте.

В сферата на любовта и романтиката, през януари, ще има някой неща, който ще ви изненадат. Вашите любими хора или поне някой от тях, вероятно, ще покажат част от себе си, в светлина, в която никога не сте ги виждали преди. Това ще ви даде храна за размисъл и ще получите нов опит в процеса на комуникация с партньора ви. Доверието в собствените ви сили, трябва да бъде на преден план в момента, както и добрата солидна подготовка, която ще ви позволи, да използвате всякакви обстоятелства в своя полза с лекота. Адаптирайте се и помогнете на тези, които са скъпи за вас. Тези прости правила, няма да ви позволят да изчерпите ресурсите си преждевременно и ще ви покажат единствената правилна посока, която ще ви доведе до успех в края на месеца. В никакъв случай, не трябва да се разстройвате, ако разберете, че отношенията ви се приближават към неизбежен край. Няма смисъл, да форсирате събитията, нека всичко следва естествения си ход. Юпитер, ще ви подтиква да развържете този Гордиев възел, но бързането, може да бъде пагубно за вашите отношения в бъдеще. Сега е важно, да не се изолирате в себе си и да споделяте с другите своя опит. Това ще ви даде възможност, да се стабилизирате емоционално и по-трезво да гледате на настоящите проблеми.

Месечен хороскоп януари 2017​ Рак

За представителите на зодия Рак през януари 2017 г. , Луната, ще бъде главния им благодетел. Всеки съюзник сега, ще бъде изключително ценен. Това, трябва да вземете под внимание и при никакви обстоятелства, не трябва да пренебрегвате тези, които искат да ви помогнат, дори и ако ви изглежда, че тази помощ е абсолютно без значение.

Малко вероятно е, да има изненади в работата ви през януари. Всички потенциални негативности, ще бъдат предвидими или най-малко, ще имате вече опит с подобни проблеми, а това означава, че определено ще сте готови за тях. Добре е, да не се доверявате на нови запознанства, особено ако те изглеждат крещящо „захаросани“. Поговорката „Един стар приятел, е по-добър от два нови“ ще бъде по-актуална, отколкото когато и да било. Сформирайте позитивна атмосфера около себе си, ако искате, направете някои реорганизации на работното си място. Ако имате бизнес, обърнете специално внимание на въпросите свързани с персонала. Не позволявайте, също на чувствата си, да замъглят вашата преценка. Трябва да решите кое е по-важно за вас – личното равновесие или динамичното развитие на бизнесa ви. Няма грешен избор тук, но е по-препоръчително да вземете решение. Има и още един важен въпрос, който се отнася най-вече, за тези които работят за себе си. Бъдете внимателни, ако ситуацията се развива по такъв начин, че може да се забъркате в „служебен роман“. Сатурн, ще се стреми да развие тази тенденция и може да ви доведе до финансов колапс. Така, че очевидно не си струва, да смесвате тези две области на живота си сега, защото резултатът няма да е приятен за вас, това е сигурно.

Личните отношения през януари, е малко вероятно да бъдат по-важни от работата ви. Въпреки това, тук поне няма да има потенциална заплаха, а това означава, че спектърът от възможности, ще бъде по-широк. На първо място, важно е да се отбележи, че появата на нови взаимоотношения, сега ще бъде, много полезно за вас, въпреки че ще е малко рисковано. При никакви обстоятелства, не трябва да се дистанцирате, ако някой от близките ви хора изведнъж поиска, да ви даде съвет, който не изглежда да е особено приятен. Не позволявайте на чувствата, да замъглят преценката ви! Това е във вашата природа, но сега не е най-доброто време, да сте чувствителни. За семейните, ситуациите ще се развиват малко по-малко драстично, така че тук няма да се изисква да контролирате своите емоции и инстинктивни импулси. Независимо от това, конфликтите, родени в рамките на семейния живот, трябва да си останат там. Марс, ще се опита да ви накара да действате, агресивно и колкото е възможно по-предизвикателно, но дори не мислете да „изкарвате на показ мръсното си бельо“, тъй като това ще доведе до още повече негативни последици! Бъдете себе си, не забравяйте за вашата вродена доброта и не се отдавайте на собствения си егоизъм, в противен случай ще загубите това, което имате.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Лъв

За представителите на зодия Лъв, януари 2017г., ще бъде доста спокоен месец, в сравнение с динамиката на предишните етапи, текущия период, няма да бъде най-активния. Все пак, това по никакъв начин не означава, че няма да може да имате един куп ярки преживявания!

В сферата на работата през януари, е малко вероятно да имате никакви проблеми, но тук е важно да се подчертаят няколко неща. Степента, в която имате намерение да действате лично, ще е от особено значение. Това означава, че обстоятелствата, ще съответстват на вашите планове, не всички от тях, разбира се, но с определена закономерност. Ще усетите това, към средата на месеца. Бъдете самоуверени и не позволявайте на другите, да ви заблуждават. Ако работите за себе си, определено не трябва да въвеждате драстични промени в работата, дори и ако печалбите обещават, драстично да се увеличат. Известна степен на консерватизъм, ще е само от полза за вас на този етап, особено ако се вземе предвид факта, че динамиката на развитие ще бъде ниска. За експерименти, ще трябва да изчакате поне до към края на месеца, когато тенденциите за следващия етап, започнат да работят. Работете усърдно, поне дотогава, докато имате вдъхновение. Плутон може да ви заставя да действате, дори когато не искате. Не позволявайте това да се случи! Веднага след като работата ви започне да става обременителна и обстоятелствата престанат да бъдат благоприятни за вас, забавете веднага темпото си и сериозно се замислете върху това, което се случва, в противен случай, ще влезете в задънена улица.

Сферата на любовта, през януари, ще се окаже значително по-ефективна и по-продуктивна, отколкото работата. Трябва да помните, че честа и достойнството, не са единствените неща, които определят как околните ви възприемат. Когато предприемате един или друг, начин на действие, не пропускайте да поискате съвет от вашата съвест, от време на време това ще бъде от полза. Сега ще бъдете в състояние да промените много неща. Очакват ви поредица от срещи и изключително интересни връзки. По отношение на интимността, експериментите, ще са повече от добре дошли, в действителност, много от вас, ще задоволят най-дълбоките си желания. В същото време, ситуацията, ще се променя почти всеки ден, а вие ще трябва да свикнете с това. Не трябва да вървите срещу течението, на „любовния фронт“ е по-добре да се адаптирате към промените, които се случват в момента, а не да се опитвате да играете „своя собствена игра“. Ако вече имате „половинка“, направете всичко възможно да бъдете малко по-романтични и малко по-малко предсказуеми. Това ще бъде от полза за връзката ви и не само вие, ще сте изненадани от резултата. Неблагоприятно развитие на ситуацията е възможно, само ако решите да оставите всичко, да се развива от само-себе си. Планетите, които открито „пречат на живота ви“, ще завладеят ситуацията, така че не изпускайте нищо от контрол, при никакви обстоятелства, дори и за минута!

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Дева

За представителите на зодия Дева, януари 2017г., може да бъде успешен месец, въпреки че ще бъде необходимо да направите малко усилие за това.

По отношение на работната сфера, трябва да споменем, веднага, че през януари, ще имате доста възможности, но повечето от тях, няма да бъдат толкова успешни, колкото изглеждат на пръв поглед. В същото време, все пак, ще имате възможност, да се възползвате от някой от тях и да постигнете успех, ако направите известни усилия. Не бързайте да форсирате събитията, а наблюдавайте как действат опонентите ви. Не трябва да пренебрегвате информацията, дадена ви от вашите съюзници, сега знанието, ще е най-силното ви оръжие. Дори гъвкавостта и ефективността, ще останат на заден план, тъй като по пътя си, няма да срещнете проблеми, за които времето, ще бъде решаващ фактор. Обективно, няма да има смисъл да спорите с никого за нищо или да се опитвате с всичка сила, да постигнете желания резултат. Вместо да изразходвате цялата си енергия за върхове, които ще се окажат недостижими, така или иначе, ще бъде значително по-ефективно, да се опитате да създадете база за по-нататъшното си развитие. Много от вас, ще направят точно това и не си струва да се отклонявате от общия ход, защото това сега, ще е най-изгодният курс и ще ви даде реални предимства в бъдеще. И още един изключително важен момент: ако работите за себе си, не бързайте да взимате нови проекти, дори ако те изглеждат особено изгодни. Помислете три пъти преди да направите своя избор. Има шанс, да надцените собствените си сили сега. Не се заблуждавайте, а действайте преднамерено.

Личния ви живот, през януари, ще бъде значително по успешен и ярък от много следващи етапи. Интензивността на събитията, ще надминат очакванията ви. Още в първите няколко дни на месеца, много от вас, ще бъдат изправени пред повишено внимание, от страна на противоположния пол, макар, че ще ви се струва, че няма никаква причина за това, нито много възможности. Семейните, ще намерят начин за решаване на всички вътрешни конфликти, правилно и бързо и ще затвърдят статута си на глава на домакинството отново. Така че, не трябва да се плашите от приключения, при сегашния ви етап от живота, подобни ситуации не само ще бъдат естествени, но и напълно, ще се вписват в реда на нещата. Дори ако преминете през краткотраен роман, той ще остави след себе си, само положителни чувства. Не давайте на другите възможност да ви наранят. Отрицателното влияние на планетите, ще е ограничено, но ще е напълно в състояние да прикрива, вашите инициативи, ако позволите. Всичко, което се изисква от вас е, да спрете да бъдете себе си и да се опитате да играете ролята, която изглежда най-подходяща за вас.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Везни

През януари, представителите на зодия Везни, може да имат значителен късмет, но за да се случи това, е необходимо да „държите очите си отворени“. Има обстоятелства, които могат много добре да се впишат във ваша полза, обаче, също може да пропуснете шанса си, ако, когато му дойде времето, гледате на друга страна или ако не направите това, което е необходимо.

Що се отнася до сферата на работата ви, януари, ще бъде доста успешно и бурно време за вас. Много е вероятно, че към средата на месеца, ще бъдете изправени пред избор, резултатите от който, ще се окажат от решаващо значение в много отношения. Наред с другите неща, е възможно, да се откажете от сегашното си работно място, в полза на нещо ново. И тук, разбира се, е особено важно, да разберете ясно, какви перспективи се очертават пред вас, както и дали те ще си струват. Не слушайте тези, които ви уверяват, че правите най-правилното нещо и така или иначе, няма да сбъркате. Това често се случва, но конкретно в тази ситуация има определена възможност за погрешен избор и би било глупаво да се съмнявате в това. Стегнете се и ако е необходимо, поискайте съвет от тези, които са близо до вас, тези, на които имате доверие. Но не правете това „само за показ“. Текущия период не приема лицемерието или повърхностността. Сатурн лесно, ще превърне победата в поражение, ако сте забравили, да поемете отговорност за собствените си действия и разчитате само на помощ отвън.

По отношение на личния ви живот, през януари, ще бъдете в доста трудна ситуация. Не е необходимо обаче, да се подготвяте за това, нека всичко да преминава естествено, така както би трябвало. Ако има критичен момент, вие няма да може да го избегнете и няма да може да се подготвите за него две или три седмици по-рано. Като цяло, ще трябва да направите, един много важен и отговорен избор. И това, между другото, се отнася единствено до тези, които имат „половинка“. Необвързаните, ще имат свои собствени проблеми. За тях януари ще бъде по-спокоен период и не се предвиждат критични моменти. В същото време, е необходимо да разберете, че ако съдбата постави избор пред вас, това означава, че сте готови да преминете към следващото ниво, в което ви очакват много нови възможности. Ако това не се случи, това означава, че ви липсва нещо и просто трябва да намерите стимул. Бъдете внимателни по отношение на съмнителните нови запознанства. Влиянието на Сатурн, може да внесе дестабилизация в живота ви, причинена от появата на хора, които ще имат лошо влияние върху вас.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Скорпион

През януари 2017 г., представителите на зодия Скорпион, може да разчитат на значителни предимства в борбата срещу обстоятелствата. Наистина, няма да има някакви критични събития през този месец или с други думи, дори и най-трудните и привидно нерешими проблеми, ще се окажат напълно решими. Както обикновено, всичко ще зависи от размера на усилията, които сте готови да вложите.

По отношение на сферата на работата, през януари, всичко може да бъде доста различно, необичайно и активно. Съсредоточете се върху задачите, които преследвате от дълго време, но, не бързайте да предприемате активни мерки за решаването им. Може да промените много, но това трябва да го направите много внимателно. Важно е да разберете, че сега дори и в собствения ви живот, не всичко зависи от вас лично. Това означава, че трябва да бъдете гъвкави, но без да се прегъвате под тежестта на обстоятелствата в същото време. Един отличен вариант е, да се поучите от грешките на другите, макар че не трябва да се заблуждавате в това отношение: далеч не всички „стереотипни“ ситуации, всъщност са идентични. Един и същ опит, може да даде напълно различни варианти. Ако работите за себе си, направете усилие и заложете основата за формирането на нови съюзи и партньорски програми. Това ще бъде изключително полезно в предстоящата фаза и ще ви даде ясни предимства. Ако работите за някой друг, не бързайте да разширявате сферата на вашите отговорности, тъй като сега, може да не сте готови да преминете на нова позиция. Влиянието на Сатурн, може да бъде изключително опустошително, ако загубите почва под краката си. Ако е необходимо, отстъпете и обмислете всичко, в противен случай ще загубите преимуществата си.

В личния живот, през януари, ще се сблъскате с доста любопитни ситуации и много от тези ситуации, в голяма степен, ще бъдат положителни. В никакъв случай, обаче не трябва да се притеснявате, ако в началото на месеца, нещата не работят за вас. Не забравяйте, че всеки неуспех трябва да ви научи на нещо. Дори поражението, в някои случаи, може да бъде по-важно от победата. Така че, ако не сте в състояние, да привлечете вниманието на най-новия си „обект на обожание“, това все още не е края на живота. Освен това, специално необвързаните от вас, ще бъдат в много интересна позиция. Внезапно, около средата на месеца, няколко възможности наведнъж, ще се разкрият пред вас и те ще бъдат обективно еднозначни. Разбира се, изразът „еднозначни“ в контекста на чувствата и емоциите звучи малко скандално, но няма как да се каже по друг начин. Тук е уместно да се използва рационален подход, защото понякога на практика това е единственият правилен вариант. Семейните, може да разчитат на тишина и спокойствие, но не трябва да се опират на никакви илюзии – ако не виждате никакви конфликти, това не означава, че няма такива. Научете се да виждате. под повърхността. Бъдете мили към тези, които са близо до вас, особено към по-младото поколение, в противен случай, ще загубите доверието на тези, които в много отношения зависят от вас.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Стрелец

Представителите на зодия Стрелец, през януари 2017г., ще бъдат едни от знаците, за които текущата година, ще бъде много благоприятна. Това означава, че този месец, ще бъде изключително успешен за вас, точно както и всички следващи месеци на тази година.

В работата през януари 2017 г. , нещата, ще се развиват в коренно нови цветове. На първо място, трябва да се съсредоточите върху проектите, които вече сте започнали. По този начин, ще икономисате много ресурси и ще премахнете потенциалните опасности. Разбира се, във всеки отделен случай, всичко ще се развива индивидуално. В същото време, ще ви се предоставят и нови възможности и на този етап със сигурност не би имало смисъл, да се анализират вашите възможности. Сега, първо трябва да действате, а после да мислите. Въпреки, че тук отново не трябва да бъдете прекалено фанатични, тъй като често, напълно непредпазливите действия, водят до неблагоприятни последици. Това означава, че трябва по-малко, да обхващате от всичко, но, като цяло, може да запазите темпото си и с пълна скорост, да щурмувате целта, така както винаги сте мечтали. Има опасност, за тези които нямат собствен бизнес, да загубят почва под краката си, ако са прекалено активни и си вършат зле работата.

По отношение на сферата на чувствата, януари, може да бъде също толкова успешен за вас. Но тук, ще трябва да мислите малко повече и да не сте толкова активни, въпреки че това, ще зависи от гледната ви точка. Семейните, ще бъдат в трудно положение. Възможно е, някой от вас, да вземат решение за драстични промени, но те ще окажат недвусмислено благоприятно въздействие, в това може да бъдете сигурни. Не задържайте ситуацията, но и не избързвайте, защото пред вас изведнъж, може да се появят обстоятелства, които да променят всичко за една нощ. Ако това се отнася за някой който харесвате, но който по никакъв начин не се поддава на прелестите ви, на настоящия етап „най-продуктивния“ вариант е, просто да се откажете от него. Това няма да е поражение! Това само, ще ви освободи ръцете и ще ви даде, цял куп нови възможности и освен това, вие знаете много добре какво е ревност и как работи. Това, което наистина би било поражение е, прекалената самоувереност. Ако има шанс, правете двойна проверка на плановете си, в противен случай, рискувате да се наложи, да се примирите с поражението.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Козирог

Представителите на зодия Козирог през януари 2017г., ще бъдат „на гребена на вълната“, в това няма никакво съмнение. Тук трябва да се спомене, че става дума за хора, които не могат лесно да бъдат уплашени. Тяхната съдба, сама по-себе си, не е лесна и трудностите ги укрепват по-добре от всичко друго, така че януари ще бъде, като истински рай за тях.

В сферата на работата, през януари, може да се сблъскате с някой проблеми, но те ще бъдат характерни за месеца. С други думи, това, ще са мимолетни и дребни обстоятелства, които бързо ще отминат и никога няма да ви посетят отново. Като цяло, трябва да действате, така както сте планирали, но ако не сте имали никакви планове, няма да има нужда да коригирате това. Вместо това, трябва да решите ясно, какво искате да постигнете. Бъдете внимателни, но не се бавете, без реална причина. Ако имате собствен бизнес, ще разберете всичко отлично сами. Сега няма, да е най-доброто време за големи промени, но определено, ще е необходимо, за да достигнете нови висоти, особено ако ви се предостави добра възможност. Ако не работите за себе си, вдигнете летвата толкова високо, колкото е възможно и не спирайте, докато не стигнете до желаната позиция. Само не забравяйте, по-често, да поглеждате, какво правят вашите конкуренти. Оглеждайки се, може изведнъж да забележите, ефективни начини, за постигане на целите ви. Използвайте всички налични възможности и ресурси, освен това, което е направо мерзко или незаконно. Възможно е да се сблъскате с нещо подобно, така че бъдете внимателни. Избягвайте дейности, за които, ще съжалявате по-късно.

Сферата на чувствата и емоциите през януари, ще бъде доста по-динамична от работната. Независимо от това, не трябва да бързате, въпреки че това може да ви изглежда обективно приемливо. Бъдете внимателни с нови познати, особено по отношение на опасност от болести. Става въпрос за проблеми, които традиционно се приписват на Венера. Вероятността за получаване на нещо подобно е висока, въпреки че тук, за да избегнете това, просто вниманието ви, ще е достатъчно. От друга страна, субективните фактори, не трябва да пречат на реализирането на вашите желания, особено ако те са реални копнежи, произтичащи от страст. Ситуацията, не се отнася само за необвързаните. Тези, които имат семейства, също могат да се окажат в рисково положение, въпреки че техните проблеми, ще бъдат от различен характер. Въпреки това, в действителност всичко това, ще бъдат само дребни проблеми, които няма да ви спрат да се радвате на живота. Марс и Сатурн, може просто да се опитват, да ви представят всичко в неблагоприятна светлина. Може да ви изглежда, че светът се разпада, под краката ви. Не вярвайте на това и не забравяйте, защо сте там, където се намирате. Това е един добър месец, за да обърнете внимание на грешките си.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Водолей

През януари 2017 г., представителите на зодия Водолей, може напълно да разчитат на най-успешната комбинация от обстоятелства. Но, въпреки че преобладаващите тенденции, ще бъдат недвусмислено положителни, това не означава, че всички ползи ще идват при вас, без никакво усилие.

В работата през януари, може да се сблъскате със сериозни изненади, въпреки че в определени моменти ситуациите, ще имат смесени резултати. На първо място, трябва да се вземе под внимание фактът, че сега обстоятелствата, ще се развиват предимно във ваша полза, но те ще изискват възможно най-голямо усилие и безупречна динамика. Проблемът е, че понякога, ще имате нужда да си починете. С други думи, физически просто няма да успеете да се възползвате от всички налични възможности. Но няма нищо странно в това, защото, далеч не всички посоки, ще бъдат необходими за вашето развитие. Всъщност, вие ще трябва да помислите и решите на кои проекти да посветите времето си и кои да оставите. Ще трябва да вземете решение преди средата на месеца, за да се освободите от излишно напрежение в бъдеще. Като цяло, в края на месеца доходите ви трябва да нараснат значително, въпреки че това до голяма степен, се отнася за тези, които имат собствен бизнес. Тези, които не работят за себе си, може да разчитат на значително подобрение в работната среда. Обърнете специално внимание на вашите колеги. Ако откажете да сътрудничите с тях, ще се лишите от много възможности. Индивидуализмът, ще ви доведе до състояние, с което няма да може да реализирате дори най-малките си планове.

Личния ви живот през януари, ще бъде привлекателен, активен и изключително атрактивен. Разбира се, при всички положения, ще се развива нормално в съответствие с по-ранните тенденции. Но ако решите да „хванете бика за рогата“, както се казва, едва ли, ще има препятствие, което да не сте в състояние да преодолеете. От друга страна, в някои моменти е логично да спрете и да се запитате – трябва ли да преодолявам това препятствие? Просто през януари, някои от вашите усилия, може да бъдат ирационални. Няма нищо лошо в това, тъй като липсата на резултат също е резултат и защо да си губите енергията когато резултатът няма да е във ваша полза! Съветът е да проучите ситуацията внимателно. Тези, които имат семейства, могат значително да подобрят атмосферата в рамките на дома си и да добавят яркост и топлина в техните взаимоотношения с близките. Обърнете специално внимание на по-възрастното поколение, на някой вероятно ще му трябва съчувствие и състрадание. Не подценявайте негативното влияние на Луната, не се оставяйте да бъдете обсебени от собствените си проблеми. Ако живеете само за момента и не обръщате внимание на бъдещето, ще загубите себе си. Това особено важи за необвързаните, за които, ще се появят нови отношения на хоризонта, след средата на месеца.

 

Месечен хороскоп януари 2017​ Риби

През януари 2017 г., представителите на зодия Риби, трябва да слушат вътрешния си глас. Вашето подсъзнание ще ви изпрати изключително ясни знаци сега и ако ги следвате, ще бъдете в състояние да стигнете до неочакван, но във всяко отношение положителен край.

В работата през януари, вероятно, ще се сблъскате с доста забавни ситуации. Ако работите в офис, бъдете подготвени, ежедневно да се случват забавни неща с вас или с вашите колеги. Разбира се, това е само една възможност, а не абсолютен факт, но подобни ситуации винаги ще сплотяват екипа, дори ако е налице ясно изразен неприязън. Между другото, точно на вашите колеги, ще трябва да разчитате в уникална степен този месец. Само чрез сътрудничеството с тях, ще бъдете в състояние да реализирате дългогодишните си намерения. За някои това ще бъде ново офис оборудване, за други личен кабинет, а някои ще се изкачат по корпоративната стълбица и това няма да зависи от вашите непосредствени нужди. Тези, които работят за себе си, не трябва да се ръководят от съюзниците си, а от преките конкуренти, тъй като те най-вероятно, сега ще се опитат, да ви настъпят на всеки фронт. Това, ще изисква от вас внимание, както и желание да запазите позицията си. Работете здраво и дори „предизвикателно“, така просто никой няма да може да ви събори. Меркурий, може да подсказва на вашите конкуренти, къде сте уязвими. Така, че не губете бдителността си и наблюдавайте ненадеждните служители особено внимателно.

В сферата на чувствата и личните взаимоотношения, през януари, всичко ще бъде доста спокойно във всички аспекти на живота. Като цяло, тези които имат семейства, няма да забележат някакви промени. Положителните тенденции, ще се развиват естествено, доколкото е възможно и няма да бъдете в състояние да разберете, кога проблеми, които са ви тормозили напоследък, са изчезнали. Необвързаните, ще трябва да направят усилие, за да постигнат желаните цели, но не трябва да действате директно или да атакувате с главата напред. Прибягването до крещяща измама също е погрешно. Трябва да действате точно и последователно, дискретно, но уверено. Активирайте вашите дипломатични способности и въображение, а ако не ви достигат, тогава, „Google ще се притече на помощ“. Но като цяло, вие по-природа сте романтици, така че едва ли ще имате някакви проблеми в тези области. Колкото по-оригинални сте, толкова по-добри шансове за успех ще имате. Тук е важно да не затъвате в проблеми. Влиянието на Меркурий, може да ви застави да загубите всякакво чувство за посока в някои области и буквално, да се удавите в един куп проблеми. За да избегнете това, трябва да разрешавате проблемите, които се появяват, много бързо. Мързелът или прехвърлянето на отговорност към другите, ще доведе до „натрупване на негативизъм“, което сериозно ще ограничи свободата ви.

Източник: zajenata.bg