Звучи като мечта, но е реалност. 7 града, които ще ви платят, за да работите и живеете в тях и то много хубави суми

Звучи като мечта, но е реалност. 7 града, които ще ви платят, за да работите и живеете в тях  и то много хубави суми

Малко хора знаят , че по света има много места, които изпитват остра нужда от жители. За да живеят и работят на тяхна територия , те предлагат примамливи суми.

За да разсее съмненията , AdMe.ru ви представя 7 места , които могат да позволят да осъществи мечтата си – да пътувате, да живеете за известно време в една различна атмосфера и да получите пари затова.

Детройт, Мичиган, САЩ

„Западния Париж“, автомобилната столица на Щатите, всички тези лаври на обезлюдения Детройт се загубиха през втората половина на ХХ век .

Но той отчаяно се опитва да възстанови предишната му слава. За да се реши този проблем , правителството въведе нова програма, наречена « Challenge Детройт » , която предлага 2,5 хиляди долара на специалисти в различни области , дръзнал да се живеят и работят в града.

Аляска, САЩ

 

Ако обичате зимата , снежната природа , спокойния ритъм на живот и да се чувстват добре при ниски температури , животът в Аляска може да бъде за вас удоволствие. Има специален държавен фонд , който плаща на ентусиасти да участват в живота на северния регион , чието население намалява непрекъснато . Единственото изискване е да остане в Аляска за една година .

Саскачеван, Канада

 

Тази канадска провинция предлага добра оферта за млади висшисти ( не преди 2010 г. ), които все още не са напълно наясно с бъдещия си живот и кариера . На младите хора тук им плащат 20 хиляди долара, но при условие, че живеят и работят в града поне 7 години.
 

Ниагарски водопад, САЩ

Едно предложение, което звучи невероятно-да живееш на едно от най-красивите места в света и да получаваш пари затова. Правителството предлага 7 хиляди долара на млади специалисти, които да работят в местните предприятия близо до водопада в продължение на 2 години.

Астурия – Понга, Испания

Това очарователно село в защитените територии в североизточна Испания е една от най-старите в страната . За привличане на младо население и съживяване на местната икономика , правителството предлага 3000 евро на всяка двойка, която иска да живее там . В допълнение към това има плащания по 3000 евро за всяко родено дете. Определено добър шанс да живеете в екологично чисто и невероятно красиво място.

Утрехт,Холандия

 

Холандия е известна със своите задълбочени изследвания на хуманитарните и социалните експерименти . И един от тях е за това как ще се отрази финансовата подкрепа от 1000 долара на всеки жител на града ? Просто експеримент .

Къртис Небраска, САЩ

 

Със сигурност всеки от нас, поне веднъж в живота си възмутено говори , какво и как да се направим по-добре за своя град. Къртис – този малък американски град предлага безплатно земя за изграждане на къща в замяна на една добра идея, и насърчаване на развитието на местната инфраструктура и култура .

Източник: zajenata.bg