Ето защо трябва да си гледате котка вкъщи. 6-тата причина направо ще ви разбие

Ето защо трябва да си гледате котка вкъщи. 6-тата причина направо ще ви разбие

Не знаете действително колко много губите поради факта, че нямате котка у дома.

Ако все още не сте убедени в това, вижте следните 20 неоспорими довода!

1. На първо място, тя е красива.

2. Тапетите ви вкъщи са скучни и си търсите повод да ги смените? Котката ще ви покаже, че не само са скучни, но и никак не са устойчиви и наистина им е време за смяна.

3. Така като се замислите, дамаската на дивана по същия начин вече ви е омръзнала, нали? Котката знае това много преди вас.

4. Най-сетне прахът от горните рафтове на секцията ви ще бъде избърсан. Е, нищо, че заедно с него ще бъдат забърсани и няколко вази. Вие вече не разполагате с тапети и диван, така че сте много над материалните неща в живота си.

5. В котката има двигател. Бог я е създал така в деня, в който Адам е отишъл при него с думите: Господи, изпадам в депресия. Имам нужда да правя нещо!

6. А под двигателя има парно, благодарение на което краката ви в никакъв случай няма да бъдат студени и то безплатно!

7. Ще се научите да пишете на компютъра си с притиснати ръце, след това с една ръка, а след това без ръце. Накрая ще усвоите писането с 5-килограмова тежест върху клавиатурата ви.

8. Все по- малко ваши снимки има в профила ви? Да, защото всичко е пълно със снимки на вашата котка.

9. До този момент не сте знаели колко живот има зад хладилника ви. Тепърва от там ще излизат изгубените ви обеци, капачки от минерална вода и какви ли не още отдавна забравени неща.

10. Котката изяжда част от телефона ви? Не се притеснявайте, това че ще се чувате по-рядко с роднините си е добре дошло за вас.

11. Да слагате елхата веднъж годишно е твърде безинтересно. Вече ще имате възможност да го правите поне 5-6 пъти на ден.

12. Не се чувствате щастливи? Сега ще усетите какво е това чувство, когато котката минава покрай любимия ви сервиз, без да събори нито една чаша.

13. Ще се научите да цените и да приемате с благодарност всякакви ласки. Като казваме всякакви, имаме предвид включително и донасянето на мъртви мишки и приятелското потъркване на космати задни части по лицето ви.

14. Всички съмнения в собствения ви кулинарен талант ще бъдат разсеяни. Котката ви винаги е готова да даде душата си за съдържанието на вашата чиния.

15. Ако някоя вечер ви се стори, че спите в прерията, не грешите. Кой скача там? Сякаш някой гони огромно стадо антилопи. Най-добре просто да се обърнете на другата страна и да продължите своя сън, а на сутринта ще оправите килима и разхвърляните вещи.

16. Нали и без друго никак не харесвахте снимката в задграничния си паспорт? На новата обезателно ще излезете по-добре, а и ще се научите къде да го държите занапред.

17. Отидете на почивка без котката си. Така не само ще си отдъхнете, но и ще изпитвате удоволствие от това, че мъчите недотам приятните си роднини, на които я оставяте.

18. В епохата на бездушните синтетични влакна, така дразнещи за кожата, вашата котка съвсем безкористно ще ви зарежда с добро количество естествена вълна във всяка стая.

19. Усещате, че губите рефлексите си и мозъкът ви започва да ви изневерява? Вземете си котка и ще се изумите от собствената си бързина, с която успявате да преместите ръката или крака си, преди да бъдат захапани или закопчани с нокти от домашния ви любимец.

20. Най-накрая ще спестите пари, като се освободите от идеята да купувате скъпи сервизи и красиви чинии. Виждате, че съдът е без значение за котката ви, след като така или иначе тя изкарва храната от него и омацва целия под.

ИЗточник: „За жената“

Източник: blitz.bg