ЗАЛЯ ФЕЙСА! Навръх Бъдни вечер дъщерята на Брендо с разтърсващо послание!

ЗАЛЯ ФЕЙСА! Навръх Бъдни вечер дъщерята на Брендо с разтърсващо послание!

Точно навръх Бъдни вечер дъщерята на смятания за наркобос №1 не само на Балканите Евелин Банев – Брендо написа разтърсващо и много силно послание.

Самата тя няма навършени 15 години и определено показва, че отвличането й и случилото се след това са я накарали да помъдрее преждевременно.
 
Ето какво написа Лара на профила си във Фейсбук:
 
„Благодаря на всички, които останаха!
Благодаря на всички, които си отидоха!
Благодаря на всички, които ме запазиха!
Благодаря на всички, които ме отписаха!
Благодаря на всички, които ме предадоха!
Благодаря на всички, които ме обичаха и закриляха!
Благодаря за всичко, което ме рани!
Благодаря за всичко, което ме разплака от радост!
Благодаря за всичко, което ме разсмя!
Благодаря за всичко, което преживях!
Благодарна съм на семейството ми, за това , че са неотлъчно за мен. Бъдни вечер не е отрупаната маса и празничните програми, тя е в сърцето.
А на душманите – наздраве!”
 
Лара Банева няма нищо общо с имиджа на разглезено момиче и определено цени хората, които са с нея. Тя беше отвлечена през 2013 година по същото време, в което баща й трябваше да дава показания по знаково нарко – дело в Италия. Впоследствие дори се появиха коментари, че именно това е била причината за отвличането – натиск върху Брендо.
 
След няколко дни в плен момиченцето е пуснато на свобода и се възстановява учудващо бързо.
 
Майката Моника Добринова споделя още, че в момента на похищението, Лара дори не е разбрала, че са простреляли шофьора. След връщането у дома изявява желание да се информира и по собствено желание прочита десетки статии по случая, в който за съжаление е главна героиня.
 
Независимо от всичко отвличането оставя отпечатък върху Лара и близките й, които е страхуват да не би всичко да се повтори отново. Затова и решават да пратят момичето в Англия, където то учи и до днес.

Източник: bradva.bg