БУМ! ЕТО С КОГО СПИ ПРЕСЛАВА! СЛАВИ ЛИ!? МОЖЕ, НО МЪЖЪТ ДО НЕЯ Е САМИЯТ

БУМ! ЕТО С КОГО СПИ ПРЕСЛАВА! СЛАВИ ЛИ!? МОЖЕ, НО МЪЖЪТ ДО НЕЯ Е САМИЯТ

Последната седмица хитовата пайнерка беше забъркана в две успоредни връзки. Първата беше с благоевградския бизнесмен Йордан Николов, известен в града като виден борсов директор.

Само дни след като медиите раздухаха шумно връзката им, се появи нова информация – Слави Трифонов и пайнерката имали бурни отношения от два месеца, пише „Шоу“.

Йордан Николов и Преслава се познават от години. По-паметливите, че маститият бизнесмен от години е във връзка с известна столична моделка. Приятелството му с чалга легендата започнало преди 5 години, след нейно участие в Благоевград. След това при всяка визита двамата се виждали, но отношенията им били само приятелски.

С Йордан певицата е приятелка от години

В профила на бизнесмена ясно се виждат хиляди снимки с Преслава, още преди тя да започне да качва в своя профил снимки с подаръци от таен любовник. Николов продължава да бъде щастливо обвързан, а негови приятели казват, че двамата с певицата много се смели на новината, че са гаджета.

Слави Трифонов бил много благодарен на певицата, че се е включила в мащабния му концерт на „Орлов мост”. Двамата с гологлавия водещ са много близки от участието на певицата в „Гласът на България”, където Преслава беше ментор. Впоследствие двамата с водещия бяха видени заедно в известен ресторант, където вечеряли заедно с Йордан. Така медиите полудяха да разделят певицата между Трифонов и благоевградския бизнесмен.

Само бизнес отношения я свързват с шоумена

Все пак във фолк средите упорито се говори, че изпълнителката има мъж до себе си. Различните фотоси с цветя, подаръци и статусите колко е влюбена, потвърждават,че топпевицата е щастливо влюбена. Кой обаче е мъжът, остава загадка.

Източник: bradva.bg