ЧУДО! МАЙКА РОДИ ПРЕКРАСНИ ПЕТЗНАЦИ! ЧЕСТИТО!

ЧУДО! МАЙКА РОДИ ПРЕКРАСНИ ПЕТЗНАЦИ! ЧЕСТИТО!

Advertisement:

За съпрузите Маргарет и Майкъл Бодине, Коледа бе на 4 декември, когато те получиха своите 5 подаръка – 4 дъщери и син. Бебетата се родиха в болница във Финикс.

Само за 17 минути на бял свят се появиха Ава, Клара, Камил, Люк и Изабел. Четирите момиченца и братчето им са изродени от екип от 24 души, сред които трима хирурзи, двама анестезиолози и 15 реаниматори в болницата „Сейнт Джоузеф“ в американския град Финикс, съобщиха от лечебното заведение.

31-годишната Маргарет и 34-годишният Майкъл живеят в град Ричмънд, щата Вирджиния, но се преместили в Аризона, за да може бъдещата майка да бъде наблюдавана от д-р Джон Елиът, който е специалист по многоплодна бременност. В 121-годишната история на лечебното заведение това е първото раждане на петзнаци.

Advertisement:

Всяко от близначетата е родено с тегло около 1,4 кг. Тъй като са родени в 32-ата седмица от бременността, те все още са в интензивното отделение на болницата, но вече дишат самостоятелно и се хранят от биберон. 

След два спонтанни аборта, Маргарет се подложила на лечение, но и тя, и съпругът й били шокирани, когато ехографът показал, че очакват пет бебета. Съпрузите били толкова притеснени през първите шест месеца на бременността, че не са посмели да направят детска стая. 

Advertisement:

„Бях подготвен за две или три деца, а и винаги съм си мислел, че да имаш близнаци е забавно. Но не бях подготвен да чуя това число“, споделя щастливият баща, който е адвокат, пише дир.бг.

Най-вероятно близначетата ще бъдат изписани през януари, когато вече голямото семейство ще се прибере във Вирджиния.

Advertisement:

Източник: bradva.bg