Пред цяла България: Борислав Комсийски разкри истинското лице на Ути Бъчваров!

Пред цяла България: Борислав Комсийски разкри истинското лице на Ути Бъчваров! 5 (100%) 2 votes

Advertisement:

Борислав Комсийски хвърли бомбата с истината за Ути Бъчваров!

Милионерът Борислав Комсийски бе изключително откровен пред Гала в „На кафе“. Пазарджишкият бизнесмен каза много истини, но една от тях съсипа целия имидж на Ути Бъчваров, научи Kliuki.bg.

Advertisement:

Мистър Вкусно е бил двуличен в Къщата. Това се е проявило най-вече в деня на прошка, когато поиска от другия лагер да му простят. Всъщност обаче готвачът не е бил искрен. Това стана ясно от признанието на Боби по Нова ТВ.

Advertisement:

Борислав Комсийски разкри Ути Бъчваров пред цяла България

Борислав Комсийски разкри Ути Бъчваров пред цяла България

„След като мина моментът с прошката, Ути спря да ни говори. Аз тогава му казах „Добре, защо беше целият този цирк?“, а той ми отговори „НАТФИЗ“. Бях изключително разочарован.“ – сподели Борислав Комсийски в „На кафе“.

Advertisement:

Както се знае, въпреки че работи като тв водещ от години, Ути Бъчваров е дипломиран актьор. Затова за него не представлява проблем да заблуди някого в нещо. Очевидно е успял да го стори с Боби, който по принцип не му беше от най-приятните хора вътре.

Миглена Ангелова и Емануела по-скоро не се хванаха на въдицата. Двете опасни дами ясно показаха, че не вярват на Ути, каквото и да им казва той.

Кулинарният спец непрестанно атакуваше Борислав Комсийски в Къщата. Той многократно го обвини в липса на мъжко поведение. Това, че Боби подкрепяше Меги и Еми, сякаш вбесяваше готвача.

Ути Бъчваров е сред най-близките приятели на продуцента на шоуто и може би това е причината да не бъде излъчена случката, за която говори 38-годишният бизнесмен.

Бе излъчен обаче друг материал, в който отново лъсна двойнствената игра на господин Вкусно. Тогава той подари роза на Емануела по случай рождения й ден.

„Аз гледах предаването („На кафе“), в което Ути беше тук. Мислех, че поне извън Къщата ще признае истината, но не го направи.“ – каза още Борислав Комсийски в ефира на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: