ГРЪМНА РАЗТЪРСВАЩАТА ИСТИНА ЗА СЛАВИ И КРАСИ РАДКОВ!

ГРЪМНА РАЗТЪРСВАЩАТА ИСТИНА ЗА СЛАВИ И КРАСИ РАДКОВ!

Ето какво е причинил Краси Радков на Слави Трифонов!

Краси Радков е причината Слави Трифонов да се превърне в инвалид. Комикът е виновен преди седем години шоуменът да пострада при зловещ инцидент в банята на хотел в Стара Загора.

Това разкри водещият на „Шоуто на Слави” в книгата си „За мен е чест”.

Слави Трифонов си докара кошмар заради Краси Радков

Тогава той и Ку-ку бенд имали представление в Стара Загора. И Дългия сподели още, че за него Краси Радков е изключително ценен човек, пише разкрития.ком.

Приятел, който се среща рядко. „Краси Радков е едно слънчице. Откакто дойде в колектива, сякаш всичко се огря с много светлина и топлина. Той е много готин човек. Добър като човек и невероятен актьор.

За мен е чест и щастие да го познавам. Много го обичам. За него най-точна е приказката „Няма такъв човек”, признава в книгата си двуметровият водещ.

Предния ден, когато имали изява в Стара Загора, Краси Радков се заинатил и пожелал да купи на Слави Трифонов скъп парфюм. Шоуменът не искал, но комикът не го оставил на мира, докато не склони.

„Много хубав човек е, невероятен приятел, пич. Но и много досаден”, не скрива възхищението си Трифонов в книгата.

И те обиколили магазините, докато Краси Радков не му купил парфюма. Както и душ гел от същата марка.

Същата вечер Слави Трифонов не успял да мигне. Имал и други причини да се чувства с приповдигнат дух и да не заспи заради някакво лично чувство на щастие.

На сутринта решил да се изкъпе с душ гела, който му подарил актьорът. Изсипал половината от него и вероятно не бил се изплакнал добре.

На краката му останало доста от пяната. А и пред душ кабината нямало гумено чердже. След като направил само няколко крачки, той се строполил зверски на релсата, пише разкрития.ком.

Тялото му останало наполовина вътре и наполовина отвън. Релсата на кабината била издадена на сантиметър отгоре и така станала белята. Оказало се по-късно, че след инцидента е получил счупена тазобедрена става.

„Тежа 110 килограма и с тази тежест се проснах върху релсата. След което стана и белята”, припомня си Трифонов. След това той се оказал с три титаниеви пирона в левия крак.

На по-късен етап крака му се скъсил и това наложило лекарите да махнат единия пирон. Но това не само предизвиквало дискомфорт, но и огромни болки в крака му.

Източник: bradva.bg