Всички медии й се подиграха, заради тази снимка, но ние ще застанем зад нея и ще я поздравим. Браво Гала, че остана така естествена!

Всички медии й се подиграха, заради тази снимка, но ние ще застанем зад нея и ще я поздравим.  Браво Гала, че остана така естествена!

цитираме дословно статията от Пик

Не му е лесно на Стефан, дългогодишният приятел на водещата от Нова телевизия Гала. Бизнесменът, който е известен като голям цицоман, най-вероятно изживява същински шок, когато интимничи с русокосота плевенчанка.

На вечно усмихнатата Гала пазвата съвсем се изпразни. Или иначе казано – циците й са като покемон, търсиш ги, но трудно ги откриваш.

Водещата на „На кафе“ винаги е страдала от прекалено постния си бюст и неведнъж е била на ръба да се подложи на операция за поставяне на импланти. Не стига обаче до разкрасителната клиника от страх, въпреки че в преданването си редовно пробутва всякакви щуротии от рубриката „кръцни-срежи“. В обкръжението на Гала има не едва и две силиконови ВИП-дами и от тях тя се наслушала на ужасяващи разкази за неописуемата болка в първите няколко дни след поставянето на изкуствените бомби. 

Покрай работата си блондинката се познава с всички пластични хирурзи у нас и те дават мило и драго да й напълнят пазвата срещу реклама в сутрешното й предаване. Преди две години точно когато натуралната Гала почти се нави да стане силиконова, избухна скандалът с гърмящите силиконови импланти на френската фирма Poly Implant Prothesе. Оказа се, че 60 българки са с опасните подплънки. 

Шокирана от това, Гала категорично отказа да легне под скалпела и се примири с мисълта, че ще си остане с „лимонки“.

Чаровната тв звезда разголи деколте с лятна рокля с презрамки на партито за рождения ден на стилистката Кремена Халваджиян. По-наблюдателните сред гостите дори отчетоха, че щерката на Гала, Мари, вече й води с няколко „чашки“.

 

 

Източник: zajenata.bg