Джена официално влезе в дома на свекърите си. Вижте в какъв кич живеят Канарите (Снимки)

Джена официално влезе в дома на свекърите си. Вижте в какъв кич живеят Канарите (Снимки)

Снахата Джена официално влезе в дома на свекърите си – оркестър „Канарите“, в село Катуница. Паметното събитие за чалгата бе надълго и нашироко отразено от екипа на Петя Дикова в предаването й „Култ“ по Би Ти Ви, където пред камерите младото семейство парадира със семейни и културни ценности, видя HotArena.

„Търкулнало се гърнето и си намери похлупак“, възкликнаха зрителите при цветущия вид на снахата и този на очакващите я свекъри.

С черно потниче, подчертаващо силиконовия й бюст, къс жълт минужуп и електриково-оранжеви токчета, момата Джена престъпи в дома на Стария Канар – акордеониста Наско Стоев. Той пък, сякаш знаел с какво ще е обута снахата, я посрещна с електриково-зелени патъци и изтъркани дънки, навярно купени от битака в Катуница, като чинно до него седеше послушно съпругата му Надя, пременена в къс дънков минижуп и бели кожени боти на висок ток.


Приемането на снахата в семейството на Канарите се осъществи в претрупания с „изкуство“ кът в дома на музикантите – мястото за телевизионни интервюта и аудиенции, крещящо каква част заема изкуството им в живота. Всичко би било хубаво, ако бе подредено с вкус. Насядали в кичозни столове, по-известни още като „кралски“, свекъри и снаха размишляваха над живота на фона на десетки картини и плакати, скупчени един връз друг, без да има каквато и да е връзка между тях, показваща единствено безвкусица и кич, пише „Всеки ден“.

Така например до модерно изкуство е закачена рамка с пейзаж, до нея пък има натюрморт, а след това ни в клин, ни в ръкав се мъдри обрамчен в златна рамка постер на гола мадама, показваща щедър бюст.

Имотът на Канарите в Катуница, с големината на прогимназия, отдавна е обект на подигравки сред съселяните на музикантите. Старият Канар често може да бъде видян как внася в дома си поредната картина, стойка или пък фонтанче за вода за двора, а сред разсадите им с домати в градината има безброй пикаещи джуджета. Вратата им естествено е охранявана от два огромни гипсови орела, на единия от които е счупено едното крило.

Източник: zajenata.bg