Каква промяна! Алекс от „Сам вкъщи“ неузнаваем днес (Снимки)

Алекс от „Сам вкъщи“ се превърна в звезда като дете, но какъв е днес

Advertisement:

След две много успешни продължения, Макколи Кълкин напусна „Сам вкъщи“, а главната роля се падна на друго симпатично детенце …

Помните ли малкия Алекс от „Сам вкъщи“? Чаровният дребосък трогна феновете с ролята си в продължението на сериала.

Advertisement:

След като Макколи Кълкин дълго време радваше феновете с актьорско майсторство, превръщайки се в симпатягата Кевин в първите две части от филма „Сам вкъщи“, в следващото продължение, ролята се падна на актьора Александър Дейвид Линдзи.

Advertisement:

Момченцето с лунички бързо се превърна в любимец, въпреки мнението на мнозина, че не е достатъчно талантливо. Или че му липсва харизмата на Макколи Кълкин. Той обаче успя да спечели публиката, а критиката пишеше доста възторжено за изпълненията му на екрана.

Тогава той е само на осем години. И въпреки че не е придобил толкова голяма популярност като предшественика си, получил роли в много филми и сериали. Всъщност Александър е сред популярните деца в Холивуд и много детски филми са с негово участие. А също и различни семейни комедии.

Advertisement:

С времето обаче младежът започна да се оттегля от шоубизнеса и поне на този етап не смята да се връща.

А може би да?

Днес Алекс от „Сам вкъщи“ е на 27 години, а последният си филм е заснел преди девет години. Подобно на много свои колеги от шоубизнеса и той избра да се оттегли от киното, преди да порасне и стане звезда в пълния смисъл на думата.

Въпреки това, той е толкова по-красив, че няма да го познаете. А след като снимките му излязоха в социалните мрежи, фенките му станаха милион повече. И със сигурност никоя от тях не би имала нищо против ако реши да се снима. И са доста нетърпеливи да го видят отново в киното …

Алекс от "Сам вкъщи" порасна красавец

Алекс от „Сам вкъщи“ порасна истински красавец

02-alex-sam

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: