Галена изуми: Пусна се бременна, но по сензационен начин! (ФОТО)

Галена изуми: Пусна се бременна, но по сензационен начин! (ФОТО) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Галена шокира мнозина с поведението си по време на своята втора бременност!

Както е известно, фолк дивата Галена в момента износва вторто дете на вафления бос Галин. Певицата обаче не се държи и облича като всяка друга бременна жена, забеляза Kliuki.bg.

Не, Галена никога не е била като всички и това отново се видя. Звездата на „Пайнер“ провокира моралистите предимно с дрехите, с които се щракна. Те определено не подхождат на една бременна дама.

Advertisement:
Advertisement:

Галя се пусна по нарязани дънки, присъщи за някое 20-годишно девойче, но не и за жена, която скоро ще става майка, при това за втори път. Освен това физиономията й издава доста провокация, тъй като е с леко изплезено езиче.

Разбира се, тази снимка нямаше как да не получи и някои неодобрителни възгласи във Facebook. Отново се появиха хора с изкуствен морал, които да укоряват Галена.

„Как може това да е бъдеща майка?! На всичкото отгоре вече има едно дете. Как ли се чувство то, когато гледа майка си така?!“ – беснеят критиците в социалната мрежа.

Припомняме, че фолк дивата залага именно на скандалното почти през цялата си кариера дотук. Тя нашумя най-много с едно клипче във вана, където се намираше със съпруга си. Оттогава не спира да изумява феновете си.

Галена се намира в шестия месец на бременността си. Очаква се тя да роди в късната зима.

Бременната Галена

Бременната Галена

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: