Румен Радев за семейството: Ние сме като италианска фамилия! (За какво мечтаят децата му?)

Новоизбраният президент Румен Радев открехна завесата на голямата си и задружна фамилия.

Advertisement:
Advertisement:

Още щом обяви кандидатурата за президентски избори, които в последствие спечели, Румен Радев бе подложен на кръстосан разпит. Всички се интересуваха не толкова от предизборната му програма, колкото от това коя и мистериозната червенокоса дама, с която се разхожда под ръка. Генералът напълно обори слуховете, че си има любовница и представи Десислава Генчева за своя законна съпруга.

Медийното внимание бе насочено и към първата му жена Гинка. Тя, обаче, пожела името й да не бъде свързвано с това на новоизбрания президент. Бившите съпрузи винаги ще бъдат свързвани по един друг повод. Румен Радев има две деца от красивата дама, за която говори с възхита и благодарност. Сега те живеят при него заедно с Десислава. Тя пък има син на име Страхил от предишния си брак с депутата Георги Свиленски, пише hotarena.net.

Тази ситуация може да изглежда леко заплетена. Генералът президент, обаче, я определя шеговито като „италианска история“. Между всички цари разбирателство и все върви по пътя си. Този на Румен Радев и Десислава Генчева вече е публично известен. Първата дама бе плътно до съпруга си по време на предизборната кампания, а и след нея.

Advertisement:
Advertisement:

В замяна, той я определена като непринудена и „прекалено умна за съпруга“. Генералът споделя, че понякога трудно се съжителства с труден характер, като нея, но определено си заслужава усилията. Но нека да хвърлим поглед и към наследниците на новия държавен глава. Румен Радев обожава двете си деца от Гинка – Дарина и Георги. Двамата са все още ученици в столично школо и до скоро по нищо не са се отличавали от връстниците си.

Сега им се налага да понесат част от тежестта на новия пост на баща си, материализирана в охраната, която им е наложена. Двете слънчеви деца, обаче, никога не са парадирали с положение и състояние. А това е резултат от прекрасното възпитание, което са получили и от двамата си родители. Президентът разкрива, че е фен на националите по футбол и е обещал на 13-годишния си син да го води на мачове на тима.

Самият Георги желае да стане футболист,

но това не му пречи да бъде изряден в училище между тренировките. Кака му Дарина, която е на 15, е в епицентъра на пубертета си. Тя определила новата работа на татко си като „страшно интересна“. Себе си пък, след години вижда като успешен фотограф. Тя притежава професионален апарат.

Най-любимото й място за снимки е къмпинг „Делфин“, където обичат да почиват със семейството й. Сега ще има възможност да улови страхотни кадри и от морската президентска резиденция. Като всеки уважават себе си тийнейджър, Дарина е фенка на Криско и „One Direction“. И тя, и брат й Георги са се запалил по гмуркането покрай татко си Румен Радев, пише strandartnews.com.

Румен Радев и семейството му

Третото дете на фамилията – Страхил, се подвизава предимно в Америка. 20-годишният син на Десислава Генчева се завръща при майка си поне веднъж година. Той се разбира страхотно с доведените си брат и сестра. Въпреки това, баща му Георги Свиленски се радва, че го е пратил зад океана. Той не е никак щастлив от факта, че покрай новата длъжност на Румен Радев, медийното внимание ще бъде насочено върху неговото дете. Страхил е страхотен волейболист и в момента играе за американски отбор.

Гинка Радева

Гинка Радева

Източник: kliuki.ws

Advertisement: