ПОТРЕС В ЕЛИТА! АСЕН БЛАТЕЧКИ И КАЛИН ВРАЧАНСКИ СЕ СБИХА!

ПОТРЕС В ЕЛИТА! АСЕН БЛАТЕЧКИ И КАЛИН ВРАЧАНСКИ СЕ СБИХА!

Братската любов между звездите Асен Блатечки и Калин Врачански се срина, научи „Ретро”.

Двамата са стигнали до бой преди няколко дни и окончателно са скъсали с дружбата си, разкриват актьори. Взелият се насериозно за режисьор и продуцент Блатечки не разрешавал на колегата си и дългогодишен приятел да участва в други филмови продукции, докато работи с него, и това станало повод за кавгата.  

Врачански получил предложение от Евтим Милошев, на което не можел да откаже. Видният продуцент му се обадил да го покани за участие, макар и малко, в третия сезон на хитовия сериал „Откраднат живот”. Врачански приел, без да се замисли, защото освен че имал нужда от пари, бил и голям фен на докторската сапунка.

Това обаче никак не се харесало на Блатечки. Според запознати той бил обиден, защото вече четвърта година след края на „Стъклен дом” именно Асен бил човекът, който осигурявал работата и прехраната на Калин.

„Ако не беше Блатечки, той отдавна да беше умрял от глад. Дава му роли, издържа го и се грижи за него като за собствен брат, но когато трябваше Калин да постъпи коректно, не го направи и го заряза”, споделят актьори, запознати с драмата. Оказва се, че Блатечки имал съвсем други планове за своя приятел и мислел да го прави главен актьор в свой следващ проект, но след като се случило това, двамата жестоко се изпокарали и Асен толкова се ядосал, че в кавгата скочил да го налага.

От друга страна пък, колеги на Блатечки споделят, че откакто се изявява като продуцент, трудно се говорело с него. „Изведнъж стана много надут, не разговаря така както преди. Дори когато играеше по 24 часа в денонощието и го канеха отвсякъде, не беше така надменен”, споделят мнението си актьори. В момента той прави своя режисьорски дебют с филм, който определят като българския “Бързи и яростни”.

“Реших да мина и от другата страна на камерата, защото чувствам, че вече не ми е достатъчно да сбъдвам мечтите на другите, а искам да реализирам моите. Във филма, който снимам, ще участва вокалистът на “Годсмак” Съли Ерна. Аз съм му страшен фен. Убедих го да участва, след като говорихме един час по скайп. Споделих му идеята и той я хареса”, разкри със задоволство преди време Асен Блатечки.

Що се отнася до сюжета на лекарската сапунка, той все повече заплита през третия сезон, който се очаква да бъде готов и на малък екран още през пролетта на идната година. Зрителите вече обикнаха героите от поредицата и всеки от тях отдавна си има агитка в социалните мрежи и форумите. Ще бъде ли най-сетне Наталия щастлива, питат се феновете на младата актриса Дария Симеонова, които още от първия сезон стискаха палци атрактивната пиарка на болница „Св. Кирил” да се събере с д-р Калин Генадиев – може би най-интересния и непредсказуем екземпляр сред белите престилки в поредицата.

„На Наталия й предстоят доста предизвикателства, очакват я още житейски катаклизми. Да, по един или друг начин тя ще бъде щастлива, но ще трябва да преодолее куп неща и да се пребори“, споделя Дария.

Източник: bradva.bg