Шофьорът на Ванга с изумителни разкрития! Ето кой е най-злият човек в държавата!

Шофьорът на Ванга с изумителни разкрития! Ето кой е най-злият човек в държавата!

Всеки ден имаше над 300 души пред дома на Ванга, през септември, когато се записваха за годината, целият площад в града беше пълен.

Това каза пред Нова телевизия Жоро Търнаджиев, шофьор дълги години на пророчицата. „Ванга имаше над 4000 кръщелници, аз съм й помогнал да кръсти двама, с които и сега поддържам връзка”, каза още той. Търнаджиев разказа, че една нощ Ванга е говорила с починалата му майка и му разказала подробности за дома им, които го поразили. Тя го излекувала и от болка в краката, като му дала лек и за 24 часа всичко му минало.

Пророчицата виждала всички починали така, както хората се виждат един друг през деня на светло, каза още шофьорът. „Като дойда в къщата й, треперя. Прекарал съм с нея повече от 17 години, откакто е починала преди около 20 години, сънувам много от срещите си с нея, както и миналото”, призна Жоро.

Той бе категоричен, че пророчицата му липсва, липсват му разговорите, които е имал с нея. „Ванга страдаше през последните 2 години от живота си, фондацията не даваше да се среща с хора и тя живееше сама, само жената ,която я гледаше имаше достъп до нея”, разказа Търнаджиев.

Според него, близък на пророчицата два пъти е обирал къщата й, но тя не е казала нищо срещу него. „Измислици са, че Ванга е била убита, нека да вземат експертизата и да видят”, каза още шофьорът на пророчицата. Той бе категоричен, че по време на службата си при нея не е усетил нищо, което да потвърди, че е имала връзки с българските тайни служби. 

Жоро чул как Ванга разказва на Андрей Луканов, че е много алчен и иска да завземе всичко. това станало малко преди бившият премиер да бъде убит и вероятно е било предупреждение, което той не е разбрал или взел под внимание. Идвали са Петър Стоянов, Жельо Желев, а по времето на Тодор Живков са я карали с кола до София, за да се види с Индира Ганди.

Източник: bradva.bg