РУМЕН РАДЕВ ДЕЗЕРТИРА ТАЙНО! ОТФУЧА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЖЕГА С ПЪРВАТА ДАМА!

РУМЕН РАДЕВ ДЕЗЕРТИРА ТАЙНО! ОТФУЧА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ЖЕГА С ПЪРВАТА ДАМА!

Румен Радев за пореден път предпочете да е далече от хаоса, който цари в парламента

За пореден път Румен Радев дезертира тайно. Той предпочете да е далече от лудницата в парламента покрай сформирането на кабинет с мандата на Реформаторския блок. Вместо да даде мнение и съвет за справяне със ситуацията, той очевидно предпочита да се отдаде на почивка заедно със съпругата си, пише Пик.

Папараци на изданието видяха, че още в петък сутринта новоизбраният президент напусна столицата. В компанията на своята половинка и гардовете от НСО, президентското семейство се изнесе без много шум от квартирата си в столичния квартал „Гео Милев“.

Бившият летец и половинката бяха облечени с топли и удобни за път дрехи, коментира изданието. Телохранителите носеха няколко чанти и един куфар със себе си. Очевидно семейството се е запътило към някой от зимните курорти у нас, допълва още изданието.

Едва след като гардовете сложиха куфарите в багажника и президентското семейство се настани удобно в лимузината, тя потегли в неизвестна посока. Тузарският автомобил беше ескортиран от още едно от возилата на НСО.

Както вече стана ясно, от сега Румен Радев се ползва с привилегиите на властта. Малко след като стана ясно, че той е новият президент, гардове на НСО се грижат за сигурността му. И за се чувства комфортно новоизбраният държавен глава, охранителната служба му предостави и возило от най-висок клас.

Румен Радев предпочете да е далече от хаоса, който цари в парламента

Бившият военен летец се придвижва с лъскаво ауди на стойност 200 000 лв. С тузарската лимузина той вече се появи в Хитрино. Впечатление на жителите там направи и, че Румен Радев е променил стила си на обличане.

Облеклото му няма нищо общо с дрехите, които той носеше по време на предизборната кампания.

Източник: bradva.bg