ВНИМАНИЕ! АСТРОЛОЗИТЕ БИЯТ КАМБАНАТА, МНОГО ОПАСНА СЪБОТА! НА ВСЯКА ЦЕНА ИЗБЯГВАЙТЕ

ВНИМАНИЕ! АСТРОЛОЗИТЕ БИЯТ КАМБАНАТА, МНОГО ОПАСНА СЪБОТА! НА ВСЯКА ЦЕНА ИЗБЯГВАЙТЕ Ето какво ще ви се случи, ако спрете да пушите

Advertisement:

Луната е в знак Лъв. Всичко каквото правите, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате силни и самоуверени и това е така, защото енергийният потенциал на Луната е необичайно висок.

Затова и не трябва да се губи време. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Да не се използват солариум и сауна през днешния ден. 18-ти лунен ден, който продължава до 21:03ч. – Енергетиката на този ден прави човека пасивен. Нараства опасността от попадане под чуждо влияние, да се подражава на другите и да се следват чужди мисли. Този ден може да стане ден на измами и интриги. Хората и без да искат могат да подвеждат другите. Препоръчва се да се погледнем отстрани и обективно да се оценим, да следим за своите лоши постъпки и мисли, да се откажем от тщеславие, егоизъм и илюзии.

Advertisement:

Всичко случващо се в този ден се явява като огледално отражение за нашата вътрешна същност, това, което сме отработили в своя живот. Противопоказно е препиването, пушенето. Препоръчва се гладуване, почистване на кожата, масажи, процедури за подмладяване. Да се обърне внимание на бъбреците. В този лунен ден те са отслабени. С всички диагнози и лечения трябва да се внимава. По-малко часове сън. Отношения – 18-ти лунен ден може да стане много тежък период за вашите семейни отношения. Всички ще са в лошо разположение на духа.

По тази причина трябва да се прояви максимум спокойствие и такт, за да не се разраснат проблемите. Всеки човек сега се сблъсква със своята „тъмна” страна и на малцина това ще им хареса. За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува. Секс – Сексът в 18-ти лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен. Идеален ще бъде не толкова сексуалният акт, колкото еротичният масаж с освобождаване. Любовната игра на телата не бива да се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност. Счита се, че в такъв случай душите на любовниците ще бъдат похитени от демона на разврата. Работа и бизнес – Време за спокойна работа, плавен преход от почивка към трудова работа. Управителите на фирми трябва да се вгледат в своите служители и да отбележат, кои наистина работят и кои само си придават вид, че го правят.

Advertisement:

Не е най-благоприятното време за колективен труд. Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Advertisement:

Източник: bradva.bg