Това е най-важната прогноза на Алена за края на годината!

Това е най-важната прогноза на Алена за края на годината!

Както винаги, последният месец от годината налага своите важни изисквания, чрез които ще успяваме през следващата 2017 година. Подвластната на Марс, на агресия, насилие, мъст 2016 година и на все още продължаващата кармична разплата и страдание, заслужено в настоящия живот или в предходно прераждане, беляза потискащо делника ни.

Преживяхме и възходи, и падения. През декември е време да си направим равносметка, но не тази, която ни е удобна, а безпристрастна, за да избегнем бъдещи проблеми и страдания. Меркурий е ретрограден от 19 декември до края на годината, затова е полезно за всички нас до тази дата да работим, да отхвърлим задачите си и да приключим годината, а от 20 декември да се отдадем на размисъл, на анализ и себеанализ в очакване на празничните дни. Това съветва топастроложката Алена.

Планетите ни предупреждават, че алчността ще е засилена и не малко хора ще се домогват до приходи с цената на вероломство и нападателност само за да заграбят нечие място или да получат хонорар, който по право се полага на друг. Незначителни хора ще избиват комплексите си, като доказват на околните и обществото колко са велики. Ясно е, че няма да получат лелеяното богатство, а и ще бъдат наказани не само от хората от тяхното обкръжение, разочаровани и гневни от непочтените им действия, а и от Съдбата. Мислете и контролирайте първичните си пориви, защото кармични врагове ще ви следват дълги години и ще ви мъстят заради унижението, на което са били подложени.

В наша полза е да преценим дали сме в подходящата среда, дали нашето лично и делово обкръжение ни помага да вървим по пътя си или обратното – пречи ни да постигаме целите си. Сега е моментът, в който трезво можем да променим изцяло или само да обогатим средата си или да променим изцяло местожителството си, дори в друг град, а защо не зад граница. До 19 декември имаме възможност да подпишем делови споразумения със задгранични партньори, които ще ни носят полза, но само ако сме убедени, че са финансово стабилни и инвестициите са поделени. Спазим ли изискванията на месеца, били ли сме отговорни през годината, ще посрещнем коледните празници с гордо вдигнато чело и ще влезем с удовлетворение в Новата 2017 година, подвластна на вибрация 1 и на Слънцето.

Източник: bradva.bg