След бунта на зрителите: Рая се връща в „София Ден и Нощ“! (виж какво ще се случи)

След бунта на зрителите: Рая се връща в „София Ден и Нощ“! (виж какво ще се случи) 4.17 (83.33%) 6 votes

Advertisement:
Advertisement:

Любимката на феновете на „София Ден и Нощ“ Рая се връща в сериала!

Напускането на Михаела Павлова, която играе Рая в сериала „София Ден и Нощ“ се превърна в истинки апокалипсис. Зрителите масово нададоха вой до небесата, а мнозина се заканиха, че спират да гледат продукцията, докато любимката им не се върне.

Припомняме, че Михаела Павлова напусна „София Ден и Нощ“ заради отказа на продуцентите да увеличат хонорара й. При тези обстоятелства обаче те решили отново да я вкарат в играта, за което се изпусна самата тя като обеща на почитателите си, че няма да ги разочарова.

Advertisement:
Advertisement:

София Ден и Нощ

Рая се връща в „София Ден и Нощ“, но нещата тепърва ще търпят обрати

„Следете епизодите на сериала и сами ще видите какво ще стане“, смигна им чаровницата в социалната мрежа. А хора от кухнята на Нова телевизия издадоха, че екранната Рая ще се върне в „София Ден и Нощ“ през есента, но историята й с Дани изобщо няма да продължи по мед и масло.

Този път Рая ще е тази, която ще рони сълзи и ще страда. Защото Дани вече ще си е намерил нова любов. Да, след като преживя и ще преживее още множество обиди от бившата си годеница и скъп човек от детството, Даниел най-после ще се умори и ще се откаже от любовта на живота си.

Убеден, че Рая не го е обичала никога и че го е захвърлила с лека ръка дори и като приятел, Дани ще потъне в зверска депресия, от която ще го извади нова героиня в сериала. Момичето ще бъде доста по-различно и от Сабина, и от сестра му Стела. Сериозна, умна и с чувство за хумор, тя ще накара Дани да се влюби в нея и дори да се замисли за годеж.

Точно в този момент Рая ще се върне от Лондон и отново ще се изправи пред него, за да разтресе целия му свят. Дилемата на Даниел ще е чудовищна, тъй като времето и разстоянието са дали на Рая да проумее, че винаги е искала и обичала само него.

Дали и неговите чувства към нея ще бъдат все така живи, или любовта му си е отишла завинаги, това ще разберем ако гледаме предстоящите серии на „София Ден и Нощ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: