Сензационна новина за бившата любов на Слави!

Сензационна новина за бившата любов на Слави!

Второ момченце е родила бившата изгора на Слави Трифонов – Мартина Огнянова, информира „България Днес“.
Танцьорката, която преди малко повече от две години разби сърцето на известния шоумен, не си губи времето и вече дундурка второ бебе от успешния боксьор Николай Колев, когото всички наричат Коко.

За щастливото събитие разкри пред вестника един от най-близките приятели на спортиста – треньорът по бокс и астроаналитик Албен Белински.


Мартина роди второ на боксьора
„През септември на Коко му се роди второ детенце и пак момче. Работи здраво, има много момчета, които тренират при него, по цял ден е зает с бокс, а и тези двете дечица са му на главата, но се справя“ – споделя Белински.
„Второ дете, пак момченце… май ще прави футболен отбор“ – шегува се още съратникът на Колев.


Мартина и Коко са щастливи
Мартина и Коко упорито крият личния си живот в тайна. Двамата избягват да се появяват на публични места, отдадени са изцяло на работата си в боксовата зала и двамата си наследници.
През есента на 2014 г. Огнянова роди първото си дете. Мартина и Коко все още не са се оженили и според близките им не бързат за сватба. По всичко личи, че двамата живеят щастливо под един покрив и отглеждат заедно децата си и без подпис.


Слави трудно преживя раздялата си с танцьорката
Родителите на Огнянова, които живеят във Варна, помагат на младите с каквото могат. Почивните дни боксьорът и танцьорката прекарват в морската столица.
Огнянова до този момент нито веднъж не е коментирала връзката си с Дългия. Трифонов категорично й беше забранил да обсъжда отношенията им. Само пред най-близките си дружки варненката е споделяла за тежкия си живот със Слави. Макар и лудо влюбена в шоумена, танцьорката не успява да свикне с деспотичния му характер.
Точно когато връзката им бе на ръба, Мартина се запознава с младия боксьор Коко. Колев става треньор на Огнянова и чувствата между тях пламват изведнъж. Балерината започва да кръшка на Слави, докато в един момент не го зарязва окончателно, избирайки да заживее с не толкова заможния младок.


Трифонов още е сам
Вече няколко години бившата на Дългия и любимият й живеят щастливо, а Трифонов е само спомен. След Мартина Слави не се е появявал на публични места с друга жена. Клюките го свързват с не една или две родни хубавици, но шоуменът все още живее сам-самичък.

 

Албен Белински:

Сатурн и Слънцето са виновни за Хитрино!


Албен Белински

Разположението на Сатурн и Слънцето играе важна роля за злощастните събитията в Хитрино, смята Албен Белински.
„Там се събраха Сатурн и Слънцето, което означава много смърт. Точно тогава стана и атентатът в Турция. Има хора, които използват разположието на планетите за свои цели“ – категоричен е астроаналитикът.
Боксьорът, който се занимава и с регресивна терапия, предвещава още един кризисен период. Той ще засегне не само родината ни, но и целия свят.
„Следващите трагични инциденти ще са около 5-6 януари. Бъдете будни!“ – предупреждава Албен.
Астроаналитикът с боксови ръкавици дава и обяснениято за тях:
„По това време ролята на Уран е много важна. Щом той е замесен, катаклизмите са неизбежни! Около 11-12 ще има втори пик на нещастия, които отваря Луната“ – разкрива Белински пред вестника.

Източник: blitz.bg