ГРЪМНА ГОРЕЩ СЛУХ: Лили Иванова върти любов с млад и горещ кубинец!?

ГРЪМНА ГОРЕЩ СЛУХ: Лили Иванова върти любов с млад и горещ кубинец!?

Пикантна клюка за Лили Иванова взриви медиите

Нова пикантна клюка за Лили Иванова взриви медиите. Според слуховете примата на българската естрада има нов любим. От няколко седмици по едно и също време всеки ден в дома й я посещава млад кубинец. Той е на 25 години и е треньор по танци.

Лили Иванова решила да започне да се заминава с латино танци с надеждата, че по този начин ще пребори артритните болки. За целта тя си наела учител.

Откакто младият кубинец я посещава в дома й, тя определено се чувства много по-добре. Примата се хвали, че артрита няма и спомен. Тя споделя, че откакто е започнала да танцува всеки ден костите не я болят и вече почти не се сеща за болкоуспокояващите таблетки.

Впечатление на близките й прави, че тя не само се чувства по-добре, но и изглежда по-добре. Откакто кубинецът посещава покоите й, примата сияе. В погледа й се забелязва особен блясък.

Запознати коментират, че по всяка вероятност той не й е само учител. Отдавна е известен афинитетът на великата Лили Иванова към по-млади мъже. Неслучайно шофьорите й винаги са на възраст 24-25 години, пише Ретро.бг.

Според клюките тя е имала връзка и с един от шофьорите си. На няколко пъти папараци я щракнаха на излизане от дома й с атлетичния младеж.

Лили Иванова е известна и с манията си към здравословния начин на живот. От години тя не консумира месо. Освен от него естрадната прима се е отказала и всяка друга вредна храна.

Всяка сутрин тя приема на гладно чаша топла вода с разтворен в нея мед и лимонов сок. Лили Иванова има и специален режим преди участие. Тя си позволява консумацията на цял черен шоколад. И разбира се, не се лишава от любимия си мед. Дори набляга на него преди изява.

Източник: bradva.bg