БЛИЗКИТЕ В ПАНИКА! НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С НАТАЛИЯ СИМЕОНОВА! ДОРИ И НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ УСПЯВАТ ДА

БЛИЗКИТЕ В ПАНИКА! НЕЩО СТРАШНО СЕ СЛУЧВА С НАТАЛИЯ СИМЕОНОВА! ДОРИ И НАЙ-ДОБРИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ НЕ УСПЯВАТ ДА

Водещата Наталия Симеонова едва ли някога ще прежали голямата си любов с Денис Ризов. Телевизионерката вече почти 10 години живее разделена с мъжа си, но не спира да тъгува за разбитите им отношения, пише „Уикенд“. 

Заради стресът, който преживя с изневярата му, Симеонова отдавна е загубила здравето и нервите си. Дори най-добрите психотерапевти не успяват да й ги върнат, а единственият начин да се поддържа в кондиция са тежки хапчета.

Откакто се раздели с Денис, водещата никога не се е появявала с мъж в обществото. Симеонова на няколко пъти хвърли бомбата, че има човек до себе си, но изглежда тези връзки не се оказаха никак постоянни.

Сега е поредният подобен етап в живота на водещата, която обаче този път сякаш не се е увлякла толкова здраво колкото преди. Симеонова за пръв път осъзнавала, че не й е писано вече да се срещне с голямата любов в живота си. За нея тази роля имал Денис и всеки следващ само я затвърждавал. За това и не искала вече толкова години напълно да напуска живота му. 

Заради заплахата вече да не е жена на Денис Ризов по документи, тя на няколко пъти изпадала в депресивни състояние, които я водели до тежки хапчета за успокояване на нервите.  За щастие на Наталия, поне за сега разводът й се разминава. Причината е, че бившият й не иска да се занимава със съдебни битки и делба на имуществото си. В същото време за Наталия няма друг избор, освен да се опитва да се утешава с мъже, които й обръщат внимание. А заради нейния вид, те никак не са чак толкова много.

Източник: bradva.bg