НЕ СЕ НАУЧИ ДА СИ ДЪРЖИ ЕЗИКА: СКАНДАЛЕН БГ ПОП ХВЪРЛИ СТРАШНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ХИТРИНО! ЕТО КОЙ Е ДЯВОЛЪТ!

НЕ СЕ НАУЧИ ДА СИ ДЪРЖИ ЕЗИКА: СКАНДАЛЕН БГ ПОП ХВЪРЛИ СТРАШНО ОБВИНЕНИЕ ЗА ХИТРИНО! ЕТО КОЙ Е ДЯВОЛЪТ!

„Дяволът на алчността взриви Хитрино. Още Петков Каравелов беше казал, че жп транспортът не бива да попада в частни ръце. Това бе фаталната ни и недопустима грешка.“

Това сподели отец Георги Гелеменов. Единственият свещеник екзорсист у нас е категоричен, че смъртта на седемте жители на селото е дяволска работа на частниците, пише „България днес“.

„Готов съм да направя молебен и няма да взема и стотинка. Важното е да се смирят и да се изгони този демон на алчността“, категоричен е свещеникът.

Чрез специалния молебен духовникът е способен да изгони демона на алчността на частните бизнесмени и да ги накара да бъдат хрисими, смирени и не толкова меркантилни, че да се стига до фатални последици заради непреклонната жажда за печалба.

Той е категоричен, че железопътният транспорт трябва да е изцяло държавен. Именно непреклонното желание на сребролюбците да го завладеят е довело до непоправимото.

„Още навремето Петко Каравелов го е казал много правилно – че никога железопътният транспорт не трябва да попада в частни ръце. А ние като държава направихме точно тази фатална недопустима грешка“, заяви пред вестника свещеникът.

Че дяволът е замесен в трагедията, е категоричен и неговият приемник у нас.

„Дяволът наказа Хитрино заради политиците. Той ги предупреждава с подобни действия. Знайте, че сатаната ще ги вземе долу в ада, за да им пречиства грешните души“, обяви пред вестника легендарният рокер Тони Стрелата от Благоевград. Вездесъщият моторджия създаде единствения по рода си у нас град на ада, увенчан с голямо изображение на лукавия.

Източник: bradva.bg