Щастливата баба Илиана не се стърпя! Показа първите официални снимки на принцеса Илиана-Куини (Снимки от погачата)

Щастливата баба Илиана не се стърпя! Показа първите официални снимки на принцеса Илиана-Куини (Снимки от погачата)

Илиана Раева и семейството й нарушиха традициите и обещанието си да не показват малката Илиана-Куини , видя HotArena.

Малката принцеса, дъщеря на Виолета Сиракова и внучка на Илиана Раева и Наско Сираков , вече е на 40 дни и официално може да стане част от големия свят. Преди дни й бе спретната чуда погача, след която идва и така чаканият миг – първите официални снимки на Илиана-Куини! Досега на фотосите само се загатваше приъствието й, но вече може да се насладим на красавицата в целия й блясък.

Щастливата баба Илиана не се стърпя и публикува цяла фотосесия от погачата в розово.

Впечатление прави, че не атози запазен изцяло за женска компания ритуал са присъствали и мъже – дядото Наско и таткото Георги. Не изключваме и факта фотосите да са направени преди или след церемонията по разчупване на питката и орисването на Илиана-Куини.

Освен снимките от погачата, Раева сподели и непоказвани досега кадри от родилния дом, на които се вижда лицето на новородената принцеса. Видимо семейството е искало да спази традицията до 40-я ден да прази бебето от лоши очи и уроки. 

А фотосите на Илиана-Куини определено могат да разтопят всяко сърце! Малката сладурана е толкова красива и невинна, а дрешките и аксесоарите й отсега дават заявка да порасне една изискана госпожица, която ще бъде център на вниманието. Не, че сега не е! Внучката на Раева определено е едно обградено от любов бебе и това си й личи.

 

Източник: zajenata.bg